Eşcinsel bir erkek tanıyorum. Bu durumu kabullenmesi, anlaması zaman almış ve bu süreçte kadınlarla ilişkisi olmuş. Bu da öyle bir durum olabilir.Lezbiyen değildir olsa olsa bi sexüeldir 5 yıl bir erkekle birlikte olamaz lezbiyen bir kadınöteki mevzuya gelirsek neden takip etmeye başlamış bilemedim
Lezbiyen değildir olsa olsa bi sexüeldir 5 yıl bir erkekle birlikte olamaz lezbiyen bir kadınöteki mevzuya gelirsek neden takip etmeye başlamış bilemedim
Ayrıldığımız insanlarla illa ki kanlı bıçaklı ayrılmak mı gerekiyor? Ender de olsa dost kalabilen insanlar oluyor. Kız eşcinselmiş üstelik, sevgilinize git kızla kaldığın yerden devam et demeniz manasız değil mi bu durumda? Kız da kucağını açmış onu beklemiyor nitekim. Sosyal medyadan takipleşmesi hoşunuza gitmeyebilir, bunu sebepleriyle konuşabilirdiniz ama takip etmesi illa ki aklı onda, onunla sevgili olmak istiyor anlamlarına da gelmez. Bunu da düşünmek lazım. Böylece bitirmek yerine bir konuşun derim. Söyleyecekleri inandırıcı gelmezse, o zaman şutu çekersiniz.
Eşcinsel bir erkek tanıyorum. Bu durumu kabullenmesi, anlaması zaman almış ve bu süreçte kadınlarla ilişkisi olmuş. Bu da öyle bir durum olabilir.
Peki instagramdan onu takip ettiğini görebileceğinizi düşünememiş midir? Ya da bu olaya o kadar önem vermediği için, görmenizin de bir sorun olmayacağını düşünmüş olabilir mi? Sevgilinizi tanımıyorum, belki cidden söylediğiniz gibi. Ama konuşmadan, tamamen kendi yazdığınız senaryoyla bitirmeyin ilişkinizi. Sonra acabalar aklınızı kurcalayabilir. Konuşmakla bir şey kaybetmezsiniz.Elbette kanlı bıçaklı olsunlar demiyorum ama açıkçası çekindiğim şeyler var. Sonuçta ayrılık sebepleri aldatmak, anlaşamamak falan değil. Kızın lezbiyen olması. Yani hiçbir sorunları yokmuş. Şimdi de böyle takip edince acaba dedim aklında hala o kız mı var
Peki instagramdan onu takip ettiğini görebileceğinizi düşünememiş midir? Ya da bu olaya o kadar önem vermediği için, görmenizin de bir sorun olmayacağını düşünmüş olabilir mi? Sevgilinizi tanımıyorum, belki cidden söylediğiniz gibi. Ama konuşmadan, tamamen kendi yazdığınız senaryoyla bitirmeyin ilişkinizi. Sonra acabalar aklınızı kurcalayabilir. Konuşmakla bir şey kaybetmezsiniz.
Lezbiyen= Kadın+ Kadın
Heterosexüel= Kadın+ Erkek
Sizin erkek arkadaşınız çakallık amacında olup=Erkek+ Kadın+ Kadın denklemini yakalamaya çalışmıyorsa; sorun yok. Minik bir fitil atıp, burnundan getirebilirsiniz
İlişkinizin boyutunu, kolon tesisatını, dayanıklılığını, kaldırma gücünü bilmeden yönlendirmem sağlıklı olmaz. Yöntemini bulmanız lazım (saygı biterse ilişki de biter)Nasıl yapabilirim peki nasıl burnundan getirebilirim yardımcı olur musunuz?
Baslikta neden cinsel tercihini vurguladini? Lezbiyen eski sevgili. Eski sevgili diye yazsaniz anlamiyacakmiydik. Lezbiyen olunca ne oluyor. Ayrica cocuk cocuk hareketler, karşındakine cevap hakkı vermeden engellemler silmeler. Illa düşman olmak zorunda mi? Önce sor,cevabi tatmin etmezse gorusmessin. Korkma lezbiyen eski sevgilisi yemez sevgilini.
Sacmalamissiniz sadece. Lezbiyen diye takip edip etmemesi ne kadar anormal olabilir ki? 5 yilini vermiş, sevmiş. Lezbiyen diye icindeki duyguları ozlemi olduremessin. Meraki yenemezsin...!Lezbiyen olduğunu özellikle belirtmem gerekiyordu çünkü. Zaten olay kız lezbiyen olduğu halde hala bir umut takip etmesi yani. Bu kadar kasmayın duyarlı olacağım diye yapmacık duruyor.
Zeki kadınsınLezbiyen= Kadın+ Kadın
Heterosexüel= Kadın+ Erkek
Sizin erkek arkadaşınız çakallık amacında olup=Erkek+ Kadın+ Kadın denklemini yakalamaya çalışmıyorsa; sorun yok. Minik bir fitil atıp, burnundan getirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?