Lezbiyen Eski Sevgilisini Takip Eden Sevgilim.

Deadpool

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
378
549
103
26
İyi akşamlar hepinize kızlar. Erkek arkadaşımla 9 aylık bir ilişkim var. İlişkimizin en başında ona sormuştum benden öncesini. 5 yıllık bir ilişkisi olmuş, her şeyi yaşamışlar ve ayrılık sebepleri de kızın lezbiyen olduğunu farkettiğini söyleyip sevgilimden ayrılması. Bana bunu anlattığında niyeyse pek inanmamıştım ama şimdi anlıyorum ki gerçekmiş. Kızın sosyal medya hesabını inceleyince gerçekten lezbiyen olduğunu anladım. Bu arada kızın ismini soyadını falan da öğrendim yani kim olduğunu biliyordum ama hiç kurcalamadım bu konuyu. Ta ki düne kadar. Dün sevgilim instagramdan bu kızı takip etmeye başlamış. Çok sinirlendim ne yapacağımı, nasıl tepki vereceğimi bilemedim ve erkek arkadaşıma "Daha fazla beni aptal yerine koymana tahammül edemiyorum. Git eski sevgilinle kaldığınız yerden devam edin" diye mesaj atıp sosyal medyadan ve wp den engelledim. Bugün de kızı takipten çıkmış. Dünden beri arıyor, açmıyorum mesaj atıyor "Yemin ederim ne demek istediğini anlamadım, sinirin geçince ara konuşalım" diye ona da cevap vermiyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin, bu durum normal mi, nasıl karşılamalıyım, telefonlarına cevap vermeli miyim yoksa böylece bitirmeli miyim?

9 aydır az çok tanımışsınızdır diye düşünüyorum bence bir buluşma ayarlayın ve konuşsun, bakalım ne diyecek. İnkar ederse zaten bi haltlar kesin dönüyor. Açıklama yaparsa dediğim gibi az çok tanımışsınızdır yalan mı söylüyor doğru mu anlarsınız diye düşünüyorum.

Ayrıldığımız insanlarla illa ki kanlı bıçaklı ayrılmak mı gerekiyor? Ender de olsa dost kalabilen insanlar oluyor. Kız eşcinselmiş üstelik, sevgilinize git kızla kaldığın yerden devam et demeniz manasız değil mi bu durumda? Kız da kucağını açmış onu beklemiyor nitekim. Sosyal medyadan takipleşmesi hoşunuza gitmeyebilir, bunu sebepleriyle konuşabilirdiniz ama takip etmesi illa ki aklı onda, onunla sevgili olmak istiyor anlamlarına da gelmez. Bunu da düşünmek lazım. Böylece bitirmek yerine bir konuşun derim. Söyleyecekleri inandırıcı gelmezse, o zaman şutu çekersiniz.

Lezbiyen değildir olsa olsa bi sexüeldir 5 yıl bir erkekle birlikte olamaz lezbiyen bir kadın öteki mevzuya gelirsek neden takip etmeye başlamış bilemedim
Eşcinsel bir erkek tanıyorum. Bu durumu kabullenmesi, anlaması zaman almış ve bu süreçte kadınlarla ilişkisi olmuş. Bu da öyle bir durum olabilir.

Lezbiyen değildir olsa olsa bi sexüeldir 5 yıl bir erkekle birlikte olamaz lezbiyen bir kadın öteki mevzuya gelirsek neden takip etmeye başlamış bilemedim

Sevgilimde böyle söylemiş ama küçük yaştan beri beraber oldukları için kız bu durumunun ergenlikte farkına vardığını söylemiş.

Elbette kanlı bıçaklı olsunlar demiyorum ama açıkçası çekindiğim şeyler var. Sonuçta ayrılık sebepleri aldatmak, anlaşamamak falan değil. Kızın lezbiyen olması. Yani hiçbir sorunları yokmuş. Şimdi de böyle takip edince acaba dedim aklında hala o kız mı var

Peki instagramdan onu takip ettiğini görebileceğinizi düşünememiş midir? Ya da bu olaya o kadar önem vermediği için, görmenizin de bir sorun olmayacağını düşünmüş olabilir mi? Sevgilinizi tanımıyorum, belki cidden söylediğiniz gibi. Ama konuşmadan, tamamen kendi yazdığınız senaryoyla bitirmeyin ilişkinizi. Sonra acabalar aklınızı kurcalayabilir. Konuşmakla bir şey kaybetmezsiniz.

lezbıyen 5 yıl bır erkekle sevgılı olmaz kı cok uzun sure
hanı ergenlıkte kendını farketmıs ya kız
bu 5 yıl bunun ıcın yıne uzun sure ... kendını farkedene kadar bırılerıyle bırlıkte olmus olabılır ama 5 yıl aynı kısıyle zor
erkek arkadasınız bana çakallık pesınde gıbı geldı

kıza ulasmak falan bunlar yanlıs seyler gerek yok
sevgılınızın hareketı yanlıs bana gore , bıtmıs gıtmıs sevgılısıyle hala gorusmenın anlamı yok arkadas kalabılıyorsan ıyıysen madem ıletısım superdı nıye ayrıldın ayrıldıysan nıye hala takıp edersın bana gore sacma arada cocuk yok bırsey yok bag yok

Öyle bir şeyi düşünmesi imkansız çünkü biliyor benim sürekli onun kaç kişiyi takip ettiğini, neleri beğendiğini falan takip ettiğimi. Tanımadığım biriyle takipleşse falan da sorarım bu kim diye. Yani biliyor benim bunu göreceğimi.

Nasıl yapabilirim peki nasıl burnundan getirebilirim yardımcı olur musunuz?

Baslikta neden cinsel tercihini vurguladini? Lezbiyen eski sevgili. Eski sevgili diye yazsaniz anlamiyacakmiydik. Lezbiyen olunca ne oluyor. Ayrica cocuk cocuk hareketler, karşındakine cevap hakkı vermeden engellemler silmeler. Illa düşman olmak zorunda mi? Önce sor,cevabi tatmin etmezse gorusmessin. Korkma lezbiyen eski sevgilisi yemez sevgilini.

Lezbiyen olduğunu özellikle belirtmem gerekiyordu çünkü. Zaten olay kız lezbiyen olduğu halde hala bir umut takip etmesi yani. Bu kadar kasmayın duyarlı olacağım diye yapmacık duruyor.

Lezbiyen olduğunu özellikle belirtmem gerekiyordu çünkü. Zaten olay kız lezbiyen olduğu halde hala bir umut takip etmesi yani. Bu kadar kasmayın duyarlı olacağım diye yapmacık duruyor.
Sacmalamissiniz sadece. Lezbiyen diye takip edip etmemesi ne kadar anormal olabilir ki? 5 yilini vermiş, sevmiş. Lezbiyen diye icindeki duyguları ozlemi olduremessin. Meraki yenemezsin...!

Ben sana bunun anlamını net olarak söylüyorum şimdi...Bir erkek için ex sevgili sex yapabileceği biridir...Senden ayrılmadığı halde onu takibe falan alıyorsa canı sex istemiş ve en güvenli ve kolay yola başvuracaktı...Hemen anında ergen tripleri atmak yerine, hiç belli etmeden takipte kalsaydın teline falan baksaydın anlardın...

lezbiyen değil biseksüel.neden takip etmeye başlamış ama anlamadım, orası şüpheli bak.ama böyle engellenip triplenmekle olmaz.aç telefonu birer yetişkin gibi derdiniz neyse oturun konuşun.

Zeki kadınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…