Bu topik çok tehlikeli kalorisi yüksek makarnalarla kaçak göbek yaptırıyor, görünce bir iştahla mutfağa koşmayacağımız, ne bileyim salatadır, ottur, yeşilliktir olan bir yarışma olsa, önce tatlı diye çıldırdık şimdi makarna diye çıldıracağız
Bu topik çok tehlikeli kalorisi yüksek makarnalarla kaçak göbek yaptırıyor, görünce bir iştahla mutfağa koşmayacağımız, ne bileyim salatadır, ottur, yeşilliktir olan bir yarışma olsa, önce tatlı diye çıldırdık şimdi makarna diye çıldıracağız
Onu dusunmedigim bir günüm bile yok ahhahahahahahhahha ahhhh cici dedin kalbimden vurdun beni BBrunello Cicinelli
mmmmmm büyümüştür şimdi güzel kalolim brnm
Evet öyle de depremle olmasn ahahhahahahsh
Gülom ben yarı felçli uyurken sen makarna topiklerinde uykusuz mu kaldın kıyamam Efsanevi sevgimizi makarnalar da öğrendi artık, o zaman makarnaların hatırına nane ve kekikten sonra ketçap ve mayonez olmanın zamanı da geldi demektir abajhaajaha
Yaptım bugün
Bugün yapamasam daha da yapamazdım ,olduğu kadar olsun dedim yaptım,sonuçta yapacağım dedimBir daha ayırtmayacağım tarif,yapamadığım için strese giriyorum sonraYeni bitti çekimim,bir sürü silinecek resim varmüsait zamanda eklerim.Artık müsait zaman ne zaman olursa