En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Valla zor canım ya benimde eşim var bir yardımcı evi siler süpürür mutfağı temizler her konuda yardımcı kv uzak hoş yakında olsa birşey yapmaz annem desen kendine yararı yok sağlık sorunlarından ablam uzakda idare ediyoruz işde

Çok iyisin canım benim tiroid problemi var.Biraz hareketsiz kalayım hemen alıyorum şubat'ta aldım veremedim sabit duruyor.Biraz uğraşsam 2-3 veririm.
Bende de öyle ya troit çalısmıyor kiloya çok etkisi var.benim hamilelik de farkettim öncesinde TSH yüksek çıkıyor diye t3 t4 lere bakıp birde ultrason yolluyorlardı kimse az çalısıyo diye ilaç vermedi hamilelik de verdiler de uyandım.yıllarca kilomu etkilemiş aslında neden bu kadar hızlı kilo alıyorum diye düşünürdüm hep şimdi anladım:)))

Bende tektim zor ama esin yardimci oluyormuş ne güzel

Tiroid'ten canım ben ilaç kullanıyorum yoksa daha hızlı alıyorumOysa sağlıklı beslenirim:)
Kansızlığında etkisi varmış

Ayıpsın bende o dediğinden de var:))) hamileliğin basında beri içiyorum halaa düşüklerde kan.
Aman dikkat et canım kansızlık çok önemli
Kan yapacak bir şeyler yemelisin:)Benim hamilelikte 6 ile 8 arasına düşerdi:)En yüksek 11 olmuştur:)

Benimkide hamileyken supurup siliyodu doğumdan sonra arada kahvaltı hazırlıyor sadece
Aaa bak o da iyi:))) benimki normalde onuda yapmaz:)) şimdi her pazar hazırlıyor nasıl hoşuma gidiyoo:))) hep hamileyim mi desem napsam:) doğunca da bebek var diyip mi yüklensem bilemedim:))

Aaa bak o da iyi:))) benimki normalde onuda yapmaz:)) şimdi her pazar hazırlıyor nasıl hoşuma gidiyoo:))) hep hamileyim mi desem napsam:) doğunca da bebek var diyip mi yüklensem bilemedim:))
3 ay sonra tekrar hamile kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…