En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
saol cnm suan ayni yo sabah bakalim doktor ne diycek zaten 1 gun icinde sabah 10 öglen 3de 10 dklik bi görüs var baskada yok nefes alip vermekte zorlanyo bisey batiyo diyo oda zmanla gecicek insallah
Anjio dan sonra hemen geçmiyor canım ağrılar zaman alıyor malesef ara ara da ağrıları oluyor çok şükür atlatmış yoğun bakımda dimi hal görüştürmezler orada doğru

Anjio dan sonra hemen geçmiyor canım ağrılar zaman alıyor malesef ara ara da ağrıları oluyor çok şükür atlatmış yoğun bakımda dimi hal görüştürmezler orada doğru
evet akrabalar geliyo rica ediyoruz okadar 2 dk birakmiyolar iceri.
kan basınci yüksekmis bide enfeksiyon kapmis sabah bellolur bakalim. kacgündür ne uyku ne bsey halim kalmadi artik

evet akrabalar geliyo rica ediyoruz okadar 2 dk birakmiyolar iceri.
kan basınci yüksekmis bide enfeksiyon kapmis sabah bellolur bakalim. kacgündür ne uyku ne bsey halim kalmadi artik
Canım oradaki hastalar akrabalar dan daha önemli babanla beraber içeri de bir sürü hasta var düşünsene herkesin akrabasının bilmem neyinin girdiğini hastalar için ne kadar sıkıntılı böylesi daha iyi

Canım oradaki hastalar akrabalar dan daha önemli babanla beraber içeri de bir sürü hasta var düşünsene herkesin akrabasının bilmem neyinin girdiğini hastalar için ne kadar sıkıntılı böylesi daha iyi
tabi oyle ama babamda bizi gordugu gibi sorup duruyo dısarda kim var diye en azindan görünce morel olur. ama diger hastalr icinde sorun olabilir iste Rabbim hepsine yardim etsin dün asagida oturuyoruz annmlerle bi gidip bakayim dedim bi gitim birisini sedyeyle göturyolar kostura kostura birine sordum o vefat etmis dedi o an okdar korktumki deli gibi sora baska hasta oldugnu ögrendim rahatladim dünden beri etkisindeyim.

Aslında babanın bilinci açık olduğu için şu an kötü olmuş onun için etrafı görüyor algılıyor sonuçta inşallah en kısa sürede çıkarırlar oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…