En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Ya siz ne yaptınız hepsi şahane olmuş nasıl oy vereceğiz
Ablacım pek yeni olmasa da yeni sayılırım kulüpte bu yemek yarışmalarını pek anlamış değilim şimdi üyeler yemek yapıp resimleyip siteye yüklüyo ve biz onları oyluyoruz(ama nereden oy kullanacağımı bilmiyorum) sonra sizde en yüksek oy alana hediye mi yolluyorsunuz ben doğru mu anlamışım

Evet canım çok doğru anlamışsın:)
Oylama bu gece başlayacak takip edersen oyunu kullanırsın :)
Aramıza hoşgeldin bize sık sık uğrarsan daha iyi anlarsın tüm detayları anlatırız.Belki bize yemekte yaparsın

Takip edeceğim tabiki aslında Benin cokkk güzel bi makarna tarifim vardı günlerin vazgeçilmezi olabilecek tarzda ama tam anlayamadığım için yapamadım artık önümüzdekine aklımda insallah yapmayı düşünüyorum

Ahhh keşke önce gelseydin ben sana her şeyi anlatırdım Tencereye makarna suyu bile koyardım
Neyse sonraki kategorilere inşaallah

Ahhh keşke önce gelseydin ben sana her şeyi anlatırdım Tencereye makarna suyu bile koyardım
Neyse sonraki kategorilere inşaallah
Ay abla ne bileyim biraz üşendim de galiba Eğer bidaha makarna yarışması olursa kesinlikle katılcam bu tarifimle sıradaki yarışma ne zaman abla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…