En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Çorbalarda sana vermiştim ya Ama ikram etsen güzel olurdu,çok iştah çekici duruyor
İyi geceler hatunlar oylama ne durumda henüz oy kullanmadımda eşime de gösterdim sadece azerininkini beğendi
Eşine teeesüflerimi fışkırtırım
Neden yeni bir katagori olduğundan bildirim gelmiyor da oy için bildirim geliyor.? Hayatta en iyi yaptığım şeylerden biri makarnalardır. Keşke katılabilseydim.
Yemekteyiz bölümününün üstünde bulunan konuyu takip et butonuna basarsan ,haberin olur.Biz genelde hep buralarda gezdiğimizden biliyoruz,takıl buralara haberin olur.Hem Kazen bildirim de gönderiyor başladığına dair.

İkram ederdim bacım ama zerresi kalmadı ama ben sana yenisini hem daha çok kiymalisini yapayım

İkram ederdim bacım ama zerresi kalmadı ama ben sana yenisini hem daha çok kiymalisini yapayım
Yanında turşuyu da unutma,bir de bol köpüklü ev ayranı isterim.Bir de üstüne köpüklü kahve.Yanına da yaparsın işte birşeyler.Daha sonra meyva tabağı yaparsın.Ondan sonra neyse susayım korkutmayayım seni,vazgeçersin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…