En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
2 oy resmen yarismadan soguttu beni ondan
Toplam oy kullanan 25 kişi zaten bölsen kişi başına yine iyi oy almışsın Hala alışamadın mı ilk günlerdeki oyların azlığına .Geçen kategoriyi hatırla ben ilk beşte bile yoktum ,öndeydin sen ,sonra bildirimlerden sonra senin önüne geçmiştimİyi moral olmadı gerçi bu örnek ama olsun.

Yok yahu simdiki oylama icin demiyorum zaten.ilk baslarda zaten benim oyum hep az oluyo malum kimse bana oy vermiyo kazanmayayim diye
2 oyu dogru bulmuyorum sadece sonuc ne olur bilmiyorum ama benim dusuncem bu.

Yok yahu simdiki oylama icin demiyorum zaten.ilk baslarda zaten benim oyum hep az oluyo malum kimse bana oy vermiyo kazanmayayim diye
2 oyu dogru bulmuyorum sadece sonuc ne olur bilmiyorum ama benim dusuncem bu.
Ben de 2 oyu destekliyorum.Ne kadar fazla oy verilirse yarışmacıların o kadar oy alma şansı artıyor.Mesela hatır için oy kullanan da var, birisinin beğendiği tarif var ama arkadaşı da var burada.Hem arkadaşına verir hem de beğendiği tarife.Çoğu kişi belki 0 oyda kalacaktı,2 oy sayesinde oy aldı belki.

Ola bilir tabi dusunceler farkli.ama bana gore bu daha onceden yazilmali.ayrica ya hep 1 oy ya da 2 oy olarak sabit kalmali.cunku oy verenler de karistiriyor.bir kere oy verdiklerinde tek oy bi daha verdiklerinde 2 oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…