En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Benim oğlum taekwndocu mavi kırmızı da bıraktı en son
Hadiyaa vayy bırakmasaydı keşke kız ,valla bende siyaha gelmeden ameliyat oldum kaldı öyle hocam bile babamın işyerine gelip geri istiyorum ebruyu demiş ama maalesef gidemedimya dikkat etmem gerekiyordu.

Hadiyaa vayy bırakmasaydı keşke kız ,valla bende siyaha gelmeden ameliyat oldum kaldı öyle hocam bile babamın işyerine gelip geri istiyorum ebruyu demiş ama maalesef gidemedimya dikkat etmem gerekiyordu.
Devam edecek ben kiz doğunca 3 çocukla gidip gelemedik kursa ozanan arabada yoktu biri 3-5 aylık cocuklq otobüsle git orda bir saat bekle çok zor oluyordu :))

Devam edecek ben kiz doğunca 3 çocukla gidip gelemedik kursa ozanan arabada yoktu biri 3-5 aylık cocuklq otobüsle git orda bir saat bekle çok zor oluyordu :))
Tabiki zor olurdu çocukla ,bizim aksamdı antramanlar özellikle maç olacagı zaman cok sıkıydı yakın olmasına ragmen ben bile zor oluyodu aksam gitmem.senin gündüzDür olsun başlasın çok iyi oluyor gerçekten şimdi arabada altınızda rahat olur ben tekvandoya başladım baktım ikisi bir olmucak bıraktım bikaçgün sonra tekvandoyu ama içimde kaldı

Taekwondo yu ben daha çok sevdim karate den nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…