Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.630 615.165 1.423 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.521 minik meleklerim .!.: İyi dedim ıspanak en güzeli priicnli yapayım yesin :)) Genişletmek için tıkla... Ispanak varsa yap gitsin:)
minik meleklerim .!.: İyi dedim ıspanak en güzeli priicnli yapayım yesin :)) Genişletmek için tıkla... Ispanak varsa yap gitsin:)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.184 698 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.522 Madammor .!.: iltifat mi ettin şimdi :// ama bende burdayım Genişletmek için tıkla... Evet kilo problemin yok diye biliyorum ne güzel herşeyi yiyorsundur :)
Madammor .!.: iltifat mi ettin şimdi :// ama bende burdayım Genişletmek için tıkla... Evet kilo problemin yok diye biliyorum ne güzel herşeyi yiyorsundur :)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.184 698 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.523 Nevreste .!.: Ispanak varsa yap gitsin:) Genişletmek için tıkla... Ben gideyim gelince dışarı çıkacağız çabuk yememiz olazim :))
Nevreste .!.: Ispanak varsa yap gitsin:) Genişletmek için tıkla... Ben gideyim gelince dışarı çıkacağız çabuk yememiz olazim :))
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.184 698 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.524 Ben fark atmışım yerimi koru abla :d
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.184 698 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.525 Nevreste .!.: İnsanları çok önemseyince öyle oluyor:) Genişletmek için tıkla... Sallayacaksij da olmuyor bazen değil mi :// hiç bişey can sagligimizdan daha önemli değil stres ömrü kısaltıyor :)) dikkat et kendine şekerim :*
Nevreste .!.: İnsanları çok önemseyince öyle oluyor:) Genişletmek için tıkla... Sallayacaksij da olmuyor bazen değil mi :// hiç bişey can sagligimizdan daha önemli değil stres ömrü kısaltıyor :)) dikkat et kendine şekerim :*
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.126 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.526 Nevreste .!.: İnsanları çok önemseyince öyle oluyor:) Genişletmek için tıkla... Bizde yapıyoruz seviyoruz öenmsiyoruz kazığı yiyincede öğreniyorsun işte.
Nevreste .!.: İnsanları çok önemseyince öyle oluyor:) Genişletmek için tıkla... Bizde yapıyoruz seviyoruz öenmsiyoruz kazığı yiyincede öğreniyorsun işte.
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.184 698 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.527 HanimKelesimiGetir .!.: Kır 2 yımırta yesin Genişletmek için tıkla... Hiç hayır demez zeytinyağında pul biberli yap hiç hayır demez her türlüsüne hayırdemez
HanimKelesimiGetir .!.: Kır 2 yımırta yesin Genişletmek için tıkla... Hiç hayır demez zeytinyağında pul biberli yap hiç hayır demez her türlüsüne hayırdemez
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.184 698 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.528 Allah a emanet yerime mukayyet olun
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.126 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.529 minik meleklerim .!.: Hiç hayır demez zeytinyağında pul biberli yap hiç hayır demez her türlüsüne hayırdemez Genişletmek için tıkla... Ne güzel yenir şimdi.
minik meleklerim .!.: Hiç hayır demez zeytinyağında pul biberli yap hiç hayır demez her türlüsüne hayırdemez Genişletmek için tıkla... Ne güzel yenir şimdi.
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.126 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.530 minik meleklerim .!.: Allah a emanet yerime mukayyet olun Genişletmek için tıkla... Görüşürzzz
Eva Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2017 5.361 24.604 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.531 Nevreste .!.: İşte bundan sonra hep ol diyoruz:) Genişletmek için tıkla... Ben gurmeyim bütün yarışmacıların neler yaptığını yakından takip edip öyle oy veriyorum
Nevreste .!.: İşte bundan sonra hep ol diyoruz:) Genişletmek için tıkla... Ben gurmeyim bütün yarışmacıların neler yaptığını yakından takip edip öyle oy veriyorum
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.532 HanimKelesimiGetir .!.: Perşembe günüm var menüler pratik bizde. 3 renkli irmik tatlısı Mantı salatası Kurutulumuş domates salatası Galeta ununa batırılmış çıtır börek. Bide elmalı turta gibi bişey yapacam nasıl menü iyimi. Genişletmek için tıkla... Güzel menü abla minik meleklerim .!.: Mercimek ekmeği Eki Görüntüle 2253404 @Bevvab @Zipzip- harika bişey oldu bunu evde bir tepsi yapıp dışarda yanına koyabilirsiniz şuan kızımın elinde yiyor Benimki biraz İnce oldu sadece Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım❤ Nevreste .!.: Bize kim yaşlı diyor.Yoksa sen mi Ben yaşlı değilim bak onlar mı yaşlı diyorsun Genişletmek için tıkla... Ben yokum minik meleklerim .!.: Bizden çok komusmussunuz :// Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Bizi nasıl geçersiniz Genişletmek için tıkla... Ben onu hep unuttum minik yazınca baktım, geçmişsiniz zaten HanimKelesimiGetir .!.: Erken yaşlanırsın varya düşünme bile. Ne habersinnn Genişletmek için tıkla... İyidir ablacım, senden Nevreste .!.: Yok canım Pazar günü 14 bitti:) Genişletmek için tıkla... Ben kızları Nisan ortalarında sanıyordum doğum gününü, geçti mi doğum günleri
HanimKelesimiGetir .!.: Perşembe günüm var menüler pratik bizde. 3 renkli irmik tatlısı Mantı salatası Kurutulumuş domates salatası Galeta ununa batırılmış çıtır börek. Bide elmalı turta gibi bişey yapacam nasıl menü iyimi. Genişletmek için tıkla... Güzel menü abla minik meleklerim .!.: Mercimek ekmeği Eki Görüntüle 2253404 @Bevvab @Zipzip- harika bişey oldu bunu evde bir tepsi yapıp dışarda yanına koyabilirsiniz şuan kızımın elinde yiyor Benimki biraz İnce oldu sadece Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım❤ Nevreste .!.: Bize kim yaşlı diyor.Yoksa sen mi Ben yaşlı değilim bak onlar mı yaşlı diyorsun Genişletmek için tıkla... Ben yokum minik meleklerim .!.: Bizden çok komusmussunuz :// Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Bizi nasıl geçersiniz Genişletmek için tıkla... Ben onu hep unuttum minik yazınca baktım, geçmişsiniz zaten HanimKelesimiGetir .!.: Erken yaşlanırsın varya düşünme bile. Ne habersinnn Genişletmek için tıkla... İyidir ablacım, senden Nevreste .!.: Yok canım Pazar günü 14 bitti:) Genişletmek için tıkla... Ben kızları Nisan ortalarında sanıyordum doğum gününü, geçti mi doğum günleri
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.630 615.165 1.423 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.533 minik meleklerim .!.: Sallayacaksij da olmuyor bazen değil mi :// hiç bişey can sagligimizdan daha önemli değil stres ömrü kısaltıyor :)) dikkat et kendine şekerim :* Genişletmek için tıkla... Sağol şekerim ama ben hiç rahat biri olamadım
minik meleklerim .!.: Sallayacaksij da olmuyor bazen değil mi :// hiç bişey can sagligimizdan daha önemli değil stres ömrü kısaltıyor :)) dikkat et kendine şekerim :* Genişletmek için tıkla... Sağol şekerim ama ben hiç rahat biri olamadım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.630 615.165 1.423 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.534 Madammor .!.: Ben gurmeyim bütün yarışmacıların neler yaptığını yakından takip edip öyle oy veriyorum Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman çok ihtiyacımız olacak:) Aradığımız elemanı bulduk:)
Madammor .!.: Ben gurmeyim bütün yarışmacıların neler yaptığını yakından takip edip öyle oy veriyorum Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman çok ihtiyacımız olacak:) Aradığımız elemanı bulduk:)
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.126 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.535 -VUSLAT- .!.: Güzel menü abla Ellerine sağlık canım❤ Ben yokum Ben onu hep unuttum minik yazınca baktım, geçmişsiniz zaten İyidir ablacım, senden Ben kızları Nisan ortalarında sanıyordum doğum gününü, geçti mi doğum günleri Genişletmek için tıkla... Çok ağır yapmıyoruz zaten pratik oluyor bizimkisi.
-VUSLAT- .!.: Güzel menü abla Ellerine sağlık canım❤ Ben yokum Ben onu hep unuttum minik yazınca baktım, geçmişsiniz zaten İyidir ablacım, senden Ben kızları Nisan ortalarında sanıyordum doğum gününü, geçti mi doğum günleri Genişletmek için tıkla... Çok ağır yapmıyoruz zaten pratik oluyor bizimkisi.
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.184 698 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.536 Nevreste .!.: Sağol şekerim ama ben hiç rahat biri olamadım Genişletmek için tıkla... Bende değilim de dışardan çok rahatsın derler gece hem icim hem diisim ağlar :/
Nevreste .!.: Sağol şekerim ama ben hiç rahat biri olamadım Genişletmek için tıkla... Bende değilim de dışardan çok rahatsın derler gece hem icim hem diisim ağlar :/
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.630 615.165 1.423 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.537 -VUSLAT- .!.: Güzel menü abla Ellerine sağlık canım❤ Ben yokum Ben onu hep unuttum minik yazınca baktım, geçmişsiniz zaten İyidir ablacım, senden Ben kızları Nisan ortalarında sanıyordum doğum gününü, geçti mi doğum günleri Genişletmek için tıkla... 31 Mart canım
-VUSLAT- .!.: Güzel menü abla Ellerine sağlık canım❤ Ben yokum Ben onu hep unuttum minik yazınca baktım, geçmişsiniz zaten İyidir ablacım, senden Ben kızları Nisan ortalarında sanıyordum doğum gününü, geçti mi doğum günleri Genişletmek için tıkla... 31 Mart canım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.538 Görüntülemeyi yükseltmek için geçmiş yapıyorum bugünden beri, az yavaş gidin
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.268 307.184 698 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.539 Nevreste .!.: Tamam o zaman çok ihtiyacımız olacak:) Aradığımız elemanı bulduk:) Genişletmek için tıkla... Canfeb i takibe alsın eksik bulmamız lazım
Nevreste .!.: Tamam o zaman çok ihtiyacımız olacak:) Aradığımız elemanı bulduk:) Genişletmek için tıkla... Canfeb i takibe alsın eksik bulmamız lazım
Eva Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2017 5.361 24.604 548 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.540 minik meleklerim .!.: Evet kilo problemin yok diye biliyorum ne güzel herşeyi yiyorsundur :) Genişletmek için tıkla... Aynen yiyorum valla :)) ama Kilo alsam keşke herkes çok zayifsin diyor aslında ben kilomu seviyorum
minik meleklerim .!.: Evet kilo problemin yok diye biliyorum ne güzel herşeyi yiyorsundur :) Genişletmek için tıkla... Aynen yiyorum valla :)) ama Kilo alsam keşke herkes çok zayifsin diyor aslında ben kilomu seviyorum