deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.711 108.569 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.701 -VUSLAT- .!.: İponhe kimlerde varsa katılmasın onlar Genişletmek için tıkla... Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? Nevreste .!.: Peki siz ne istiyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... 1.olmak Nevreste .!.: Merhaba hoşgeldinizÇok az yiyeceğiz söz veriyoruzİyiyim çok şükür siz nasılsınız Genişletmek için tıkla... Kendi adına söz ver minik meleklerim .!.: Daha yaşım 29 sen Nevreste ye ve deynepnaz ve @Jenna16 ve HanimKelesimiGetir ablaya ne demek istiyorsun Genişletmek için tıkla... Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun minik meleklerim .!.: Eki Görüntüle 2253402 @Canfeb gel senin için :)) Genişletmek için tıkla... Hain domdom Nevreste .!.: @deynepnaz yeşil örtü ile ikinci oldu ,Kazen'in örtü bile görünmüyor.Var mı oda bilinmiyor Genişletmek için tıkla... Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? HanimKelesimiGetir .!.: En cabbarı buldum deynepnaz deynepnaz nasılsa okuya okuya geliyor Genişletmek için tıkla... Cabbarım di mi ıh hıh kukrim27 .!.: O okur beğenir gider Genişletmek için tıkla... Geldim işte burdayım
-VUSLAT- .!.: İponhe kimlerde varsa katılmasın onlar Genişletmek için tıkla... Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? Nevreste .!.: Peki siz ne istiyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... 1.olmak Nevreste .!.: Merhaba hoşgeldinizÇok az yiyeceğiz söz veriyoruzİyiyim çok şükür siz nasılsınız Genişletmek için tıkla... Kendi adına söz ver minik meleklerim .!.: Daha yaşım 29 sen Nevreste ye ve deynepnaz ve @Jenna16 ve HanimKelesimiGetir ablaya ne demek istiyorsun Genişletmek için tıkla... Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun minik meleklerim .!.: Eki Görüntüle 2253402 @Canfeb gel senin için :)) Genişletmek için tıkla... Hain domdom Nevreste .!.: @deynepnaz yeşil örtü ile ikinci oldu ,Kazen'in örtü bile görünmüyor.Var mı oda bilinmiyor Genişletmek için tıkla... Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? HanimKelesimiGetir .!.: En cabbarı buldum deynepnaz deynepnaz nasılsa okuya okuya geliyor Genişletmek için tıkla... Cabbarım di mi ıh hıh kukrim27 .!.: O okur beğenir gider Genişletmek için tıkla... Geldim işte burdayım
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.126 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.702 Canfeb .!.: YEMEK karistiriken boş durmuyorum Genişletmek için tıkla... Valla bravo sana kukrim27 .!.: O okur beğenir gider Genişletmek için tıkla... Burda şimdilik deynepnaz .!.: Oku oku bitmiyordu 250.sayfaya gelmişti deynepceğizHay sizin çenenize diyorduOkumasam mı acaba diyoru ama merak ta ediyorduneyseydi devam etsin okumayaydı Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: Yoruldum okumaktan ,gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... O kadar sayfa okursan olacağı bu işte
Canfeb .!.: YEMEK karistiriken boş durmuyorum Genişletmek için tıkla... Valla bravo sana kukrim27 .!.: O okur beğenir gider Genişletmek için tıkla... Burda şimdilik deynepnaz .!.: Oku oku bitmiyordu 250.sayfaya gelmişti deynepceğizHay sizin çenenize diyorduOkumasam mı acaba diyoru ama merak ta ediyorduneyseydi devam etsin okumayaydı Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: Yoruldum okumaktan ,gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... O kadar sayfa okursan olacağı bu işte
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.424 438.464 898 36 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.703 HanimKelesimiGetir .!.: Zipzip- nasıl oldun fıstığım düzeldinmi biraz. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Nevreste .!.: Zipzip- canımın içi nasılsın Genişletmek için tıkla... Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤
HanimKelesimiGetir .!.: Zipzip- nasıl oldun fıstığım düzeldinmi biraz. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Nevreste .!.: Zipzip- canımın içi nasılsın Genişletmek için tıkla... Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.126 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.704 deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Yessss yesssss direk dalıyorsun nasılsa
deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Yessss yesssss direk dalıyorsun nasılsa
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.711 108.569 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.705 Nevreste alıntılamayı unutmuşum ,kızların doğum günü kutlu olsun.Allah bahtlarını açık etsin.
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.126 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.706 Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤ Genişletmek için tıkla... Göremeynce merak ettim seni nasıl oldun diye.
Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤ Genişletmek için tıkla... Göremeynce merak ettim seni nasıl oldun diye.
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.711 108.569 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.707 HanimKelesimiGetir .!.: Yessss yesssss direk dalıyorsun nasılsa Genişletmek için tıkla... Dalınacak kişi mi var dalalım
HanimKelesimiGetir .!.: Yessss yesssss direk dalıyorsun nasılsa Genişletmek için tıkla... Dalınacak kişi mi var dalalım
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.424 438.464 898 36 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.708 minik meleklerim .!.: Zipzip- bugün göremedim seni :// Genişletmek için tıkla... Cook Telefona bakamadım canım dinleniyorum sadece okudum arada
minik meleklerim .!.: Zipzip- bugün göremedim seni :// Genişletmek için tıkla... Cook Telefona bakamadım canım dinleniyorum sadece okudum arada
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.126 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.709 deynepnaz .!.: Dalınacak kişi mi var dalalım Genişletmek için tıkla... Şu anda yok asayiş berkemal şimdilik
deynepnaz .!.: Dalınacak kişi mi var dalalım Genişletmek için tıkla... Şu anda yok asayiş berkemal şimdilik
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.710 deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Hosgelmisin
deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Hosgelmisin
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.424 438.464 898 36 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.711 HanimKelesimiGetir .!.: Göremeynce merak ettim seni nasıl oldun diye. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ablacım uyudum biraz iyi geldi
HanimKelesimiGetir .!.: Göremeynce merak ettim seni nasıl oldun diye. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ablacım uyudum biraz iyi geldi
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.712 Zipzip- .!.: Cook Telefona bakamadım canım dinleniyorum sadece okudum arada Genişletmek için tıkla... Kankicim nasıl oldun bugün daha iyimisin
Zipzip- .!.: Cook Telefona bakamadım canım dinleniyorum sadece okudum arada Genişletmek için tıkla... Kankicim nasıl oldun bugün daha iyimisin
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.041 214.126 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.713 Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım uyudum biraz iyi geldi Genişletmek için tıkla... Dinlendin en azından
Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım uyudum biraz iyi geldi Genişletmek için tıkla... Dinlendin en azından
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.424 438.464 898 36 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.714 kukrim27 .!.: Kankicim nasıl oldun bugün daha iyimisin Genişletmek için tıkla... Daha iyiyim kankicim sen nasılsın
kukrim27 .!.: Kankicim nasıl oldun bugün daha iyimisin Genişletmek için tıkla... Daha iyiyim kankicim sen nasılsın
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.424 438.464 898 36 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.715 HanimKelesimiGetir .!.: Dinlendin en azından Genişletmek için tıkla... Valla güzel dinlendim abla
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.647 615.227 1.423 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.716 Canfeb .!.: Beni mi kib ledin sen miniiiiiik Genişletmek için tıkla... Seni kiblemiş
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.647 615.227 1.423 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.717 kukrim27 .!.: Hiç girmem o muhabbete sinirlerimi hoplatmam boş yere Genişletmek için tıkla... Bende girmem:)
kukrim27 .!.: Hiç girmem o muhabbete sinirlerimi hoplatmam boş yere Genişletmek için tıkla... Bende girmem:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.647 615.227 1.423 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.718 Canfeb .!.: Napsam yazmasammiki Genişletmek için tıkla... Elimizden kurtulamazsın:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.647 615.227 1.423 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.719 deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Sizde yemeyin söz verdim:) Evet 2.lik için yeşil örtü lazım
deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Sizde yemeyin söz verdim:) Evet 2.lik için yeşil örtü lazım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.647 615.227 1.423 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.720 Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤ Genişletmek için tıkla... İyi maşaallah iyiyim çok şükür
Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤ Genişletmek için tıkla... İyi maşaallah iyiyim çok şükür