Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.562 620.326 1.423 Malatya 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.721 deynepnaz .!.: SÜS İÇİN Mİ YAPMIŞ ,YİYECEĞİM TABİ,MAKSAT ARTIK KALMASIN ,SADECE EŞİ VAR ,KALANI KİM YİYECEK Genişletmek için tıkla... Kalacağını kim söyledi
deynepnaz .!.: SÜS İÇİN Mİ YAPMIŞ ,YİYECEĞİM TABİ,MAKSAT ARTIK KALMASIN ,SADECE EŞİ VAR ,KALANI KİM YİYECEK Genişletmek için tıkla... Kalacağını kim söyledi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 299.562 620.326 1.423 Malatya 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.722 HanimKelesimiGetir .!.: Sağol nevoşum eklediğin için Sağol canımcım Her zaman beklerim ışınlayım seni hemen Yesinki azcık daha kilo alsın Tabiki ben yiyecem sen gel beraber yerik hepsini Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık ablacım
HanimKelesimiGetir .!.: Sağol nevoşum eklediğin için Sağol canımcım Her zaman beklerim ışınlayım seni hemen Yesinki azcık daha kilo alsın Tabiki ben yiyecem sen gel beraber yerik hepsini Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık ablacım
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 33.733 111.537 598 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.723 HanimKelesimiGetir .!.: Tabiki ben yiyecem sen gel beraber yerik hepsini Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Yemiş kadar oldum diyeceğim ama olmadım ,tatlarını alamadım
HanimKelesimiGetir .!.: Tabiki ben yiyecem sen gel beraber yerik hepsini Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Yemiş kadar oldum diyeceğim ama olmadım ,tatlarını alamadım
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.164 214.452 1.423 61 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.724 minik meleklerim .!.: Günü varmış Genişletmek için tıkla... Yesss saat 1 gibi gelecekler deynepnaz .!.: O gün bugün müymüş.Bugün yetiemem gerçi oraya,bana kargoyla göndersin bari Söyleyin ksmesin darılmasın bana gelmedi diye Genişletmek için tıkla... Heeee maalesef o gün bugün kargoda bile şu anda minik meleklerim .!.: Geldi kendiyle konuş Genişletmek için tıkla... Yettim gariii minik meleklerim .!.: Ben gideyim de okula hazirlanayim çok konuştum gene :)) Genişletmek için tıkla... Kolay gerlsin Nevreste .!.: Kalacağını kim söyledi Genişletmek için tıkla... Kalmaz zaten anında midede
minik meleklerim .!.: Günü varmış Genişletmek için tıkla... Yesss saat 1 gibi gelecekler deynepnaz .!.: O gün bugün müymüş.Bugün yetiemem gerçi oraya,bana kargoyla göndersin bari Söyleyin ksmesin darılmasın bana gelmedi diye Genişletmek için tıkla... Heeee maalesef o gün bugün kargoda bile şu anda minik meleklerim .!.: Geldi kendiyle konuş Genişletmek için tıkla... Yettim gariii minik meleklerim .!.: Ben gideyim de okula hazirlanayim çok konuştum gene :)) Genişletmek için tıkla... Kolay gerlsin Nevreste .!.: Kalacağını kim söyledi Genişletmek için tıkla... Kalmaz zaten anında midede
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.164 214.452 1.423 61 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.725 Nevreste .!.: Ellerine sağlık ablacım Genişletmek için tıkla... Sağol bitanem deynepnaz .!.: Teşekkür ederim Yemiş kadar oldum diyeceğim ama olmadım ,tatlarını alamadım Genişletmek için tıkla... Aynıları yaparsan tadına varırsın dermişimm
Nevreste .!.: Ellerine sağlık ablacım Genişletmek için tıkla... Sağol bitanem deynepnaz .!.: Teşekkür ederim Yemiş kadar oldum diyeceğim ama olmadım ,tatlarını alamadım Genişletmek için tıkla... Aynıları yaparsan tadına varırsın dermişimm
Emira SY Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11.972 28.956 598 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.726 Makarnamı yaptım sıra geldi en zor kısıma yani konu açmak
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.398 155.937 798 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.727 Nevreste .!.: HanimKelesimiGetir ablam size gönderdi Eki Görüntüle 2254272 Genişletmek için tıkla... Ooo HanimKelesimiGetir ablacim ellerine sağlık
Nevreste .!.: HanimKelesimiGetir ablam size gönderdi Eki Görüntüle 2254272 Genişletmek için tıkla... Ooo HanimKelesimiGetir ablacim ellerine sağlık
balbocuuu Nirvana Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 7.974 26.219 548 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.728 Nevreste .!.: HanimKelesimiGetir ablam size gönderdi Eki Görüntüle 2254272 Genişletmek için tıkla... HanimKelesimiGetir Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona
Nevreste .!.: HanimKelesimiGetir ablam size gönderdi Eki Görüntüle 2254272 Genişletmek için tıkla... HanimKelesimiGetir Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.574 208 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.729 HanimKelesimiGetir ablaaaaa daha kahvaltı bile yapmadım hepside enfes gözüküyor ellerine sağlık
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.730 balbocuuu .!.: yaa ben evlendigimden beri hic tel elimde uyumadim özledim o sabahki saskin duyguyu Genişletmek için tıkla... Yaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum benbak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdi
balbocuuu .!.: yaa ben evlendigimden beri hic tel elimde uyumadim özledim o sabahki saskin duyguyu Genişletmek için tıkla... Yaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum benbak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdi
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.574 208 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.731 balbocuuu .!.: HanimKelesimiGetir Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona Genişletmek için tıkla... Benim de mantı ve kuru domates salatası ve elmalı pasta ve börek ve üç renkli irmik tatlısı gözüme çarptı hepsinden istiyoruuum HanimKelesimiGetir
balbocuuu .!.: HanimKelesimiGetir Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona Genişletmek için tıkla... Benim de mantı ve kuru domates salatası ve elmalı pasta ve börek ve üç renkli irmik tatlısı gözüme çarptı hepsinden istiyoruuum HanimKelesimiGetir
Kirmizi pabuc Nirvana Kayıtlı Üye 31 Aralık 2017 12.133 32.162 548 37 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.732 Nevreste .!.: HanimKelesimiGetir ablam size gönderdi Eki Görüntüle 2254272 Genişletmek için tıkla... Yaaa ama ben diyetteyimmmm
Nevreste .!.: HanimKelesimiGetir ablam size gönderdi Eki Görüntüle 2254272 Genişletmek için tıkla... Yaaa ama ben diyetteyimmmm
balbocuuu Nirvana Kayıtlı Üye 7 Aralık 2016 7.974 26.219 548 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.733 azerinnn .!.: Yaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum benbak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdi Genişletmek için tıkla... sen yaparsin azerinn halledersin sen azerinn önce boyle soleyerek motive et kendini sora Bismillah de basla Son düzenleme: 4 Nisan 2019
azerinnn .!.: Yaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum benbak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdi Genişletmek için tıkla... sen yaparsin azerinn halledersin sen azerinn önce boyle soleyerek motive et kendini sora Bismillah de basla
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.734 Abla ellerine saglik bi catal ala bilir miyim
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.164 214.452 1.423 61 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.735 Emira SY .!.: Makarnamı yaptım sıra geldi en zor kısıma yani konu açmak Genişletmek için tıkla... İşin en zor kısmına geldin bakalım ellerine sağlık olsun. kukrim27 .!.: Ooo HanimKelesimiGetir ablacim ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sağol canısı teşekkürler balbocuuu .!.: HanimKelesimiGetir Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona Genişletmek için tıkla... Sağol canımcım o dediğin irmikli tatlı frambuaz değil vişne suyuyla hazırladım onu. 3 renkli irmik tatlısı diye geçiyor nette. Lilimam25 .!.: HanimKelesimiGetir ablaaaaa daha kahvaltı bile yapmadım hepside enfes gözüküyor ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sağol kuzum teşekkürler
Emira SY .!.: Makarnamı yaptım sıra geldi en zor kısıma yani konu açmak Genişletmek için tıkla... İşin en zor kısmına geldin bakalım ellerine sağlık olsun. kukrim27 .!.: Ooo HanimKelesimiGetir ablacim ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sağol canısı teşekkürler balbocuuu .!.: HanimKelesimiGetir Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona Genişletmek için tıkla... Sağol canımcım o dediğin irmikli tatlı frambuaz değil vişne suyuyla hazırladım onu. 3 renkli irmik tatlısı diye geçiyor nette. Lilimam25 .!.: HanimKelesimiGetir ablaaaaa daha kahvaltı bile yapmadım hepside enfes gözüküyor ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sağol kuzum teşekkürler
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.164 214.452 1.423 61 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.736 Lilimam25 .!.: Benim de mantı ve kuru domates salatası ve elmalı pasta ve börek ve üç renkli irmik tatlısı gözüme çarptı hepsinden istiyoruuum HanimKelesimiGetir Genişletmek için tıkla... Hemen yolluyorum adresi ver sen bana Kirmizi pabuc .!.: Yaaa ama ben diyetteyimmmm Genişletmek için tıkla... Çok üzgünüm bunlar misafirlere azerinnn .!.: Abla ellerine saglik bi catal ala bilir miyim Genişletmek için tıkla... Çatal ne demek tabakla yollayım sana
Lilimam25 .!.: Benim de mantı ve kuru domates salatası ve elmalı pasta ve börek ve üç renkli irmik tatlısı gözüme çarptı hepsinden istiyoruuum HanimKelesimiGetir Genişletmek için tıkla... Hemen yolluyorum adresi ver sen bana Kirmizi pabuc .!.: Yaaa ama ben diyetteyimmmm Genişletmek için tıkla... Çok üzgünüm bunlar misafirlere azerinnn .!.: Abla ellerine saglik bi catal ala bilir miyim Genişletmek için tıkla... Çatal ne demek tabakla yollayım sana
Kirmizi pabuc Nirvana Kayıtlı Üye 31 Aralık 2017 12.133 32.162 548 37 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.737 HanimKelesimiGetir .!.: Hemen yolluyorum adresi ver sen bana Çok üzgünüm bunlar misafirlere Çatal ne demek tabakla yollayım sana Genişletmek için tıkla... HanimKelesimiGetir .!.: Hemen yolluyorum adresi ver sen bana Çok üzgünüm bunlar misafirlere Çatal ne demek tabakla yollayım sana Genişletmek için tıkla... abla emzikliyim ben yapma
HanimKelesimiGetir .!.: Hemen yolluyorum adresi ver sen bana Çok üzgünüm bunlar misafirlere Çatal ne demek tabakla yollayım sana Genişletmek için tıkla... HanimKelesimiGetir .!.: Hemen yolluyorum adresi ver sen bana Çok üzgünüm bunlar misafirlere Çatal ne demek tabakla yollayım sana Genişletmek için tıkla... abla emzikliyim ben yapma
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.164 214.452 1.423 61 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.738 Kirmizi pabuc .!.: abla emzikliyim ben yapma Genişletmek için tıkla... Dağladın beni şimdi varya
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.574 208 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.739 HanimKelesimiGetir .!.: Hemen yolluyorum adresi ver sen bana Çok üzgünüm bunlar misafirlere Çatal ne demek tabakla yollayım sana Genişletmek için tıkla... Sen Erzuruma gönder ben kokuya gider bulurum ablişko
HanimKelesimiGetir .!.: Hemen yolluyorum adresi ver sen bana Çok üzgünüm bunlar misafirlere Çatal ne demek tabakla yollayım sana Genişletmek için tıkla... Sen Erzuruma gönder ben kokuya gider bulurum ablişko
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.164 214.452 1.423 61 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.740 Lilimam25 .!.: Sen Erzuruma gönder ben kokuya gider bulurum ablişko Genişletmek için tıkla... Gitmene gerek yok direk eve yollarım
Lilimam25 .!.: Sen Erzuruma gönder ben kokuya gider bulurum ablişko Genişletmek için tıkla... Gitmene gerek yok direk eve yollarım