En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Öğretmende mi böyle davranıyor ya,
Sınıf yada okul değiştirme imkanın var mı canım

Ayyy okurken gerildim tabiki öğretmenin şahsına söyle yani kızım gelinim misali yapma, ne hakla bunları yapabilir,gerekli bütün yerlere de şikayet et,aile sustukça bu durum böyle devam eder canım

Öğretmen ile konustun mu bu konudan sonra peki .
Öğretmende mi böyle davranıyor ya,
Sınıf yada okul değiştirme imkanın var mı canım
Öğretmen ile cozemiyorsan idare ile görüş canım onlar görüşün bakalım birde öğretmen ile Minik Duduklu Tencere
Bizim okul sıradan bir devlet okulu gibi değil canım işler istediğin gibi yürümüyor devlete bağlı bir kurumun sitesi içinde

Sitede düdüğü ötenin okulda da düdüğü ötüyor yani

Öğretmen bana tatlı tatl anlatıyor durumu işte kendine çeki düzen versin istiyorum işte arkadaşlarıyla aynı düzeyde olması için yapıyorum hepsi benim çocuğum kesinlikle ayrım söz konus değil diyor

Öğretmen ile cozemiyorsan idare ile görüş canım onlar görüşün bakalım birde öğretmen ile Minik Duduklu Tencere
Yani idareyi oynatiyorlar ellerinde kime neyi şikayet edeceksin idaredekolerin yada öğretmenlerin bir çoğunun eşi kurumda amir memur müdür kesimi kimse kimseye bişey yapamaz okul muduru defalarca MEB e şikayet edilmiş biri sınıf seçiminde usulsüzlük yaptığı için ama hiç birşey olmadı

Sene başında şak şak şak herkes alkışlar müdür konuşur

İçimden çok küfür ettim var ya

Öyle bir şey yapmaya hakkı yok ki.Kim ki o yani ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…