En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Olabilir canım:)Ama ben pek borç almayı sevmem.Alınca hemen ödemek isterim ondan galiba:)
Ben bir ara unutmuştum artık 6 ay girince araya:) taşınma işi çıkınca aklıma geldi, gidersem kalır dedim, bu seferde isteme derdi tuttu, amann dedim istedim taşınma güzel bahane oldu

Bizimkiler bolgelere gelmedi daha bakalım bizde de ister kesin ogretmen .Hadi gözünüz aydın nasıl memnun kalmış mi oğlun sonuctan
Yaparsanız konuşalım neler yaptık anlatırım.Canım ben sınıf temsilcisi olduğum için o etkinlik sırasında sınıfta oluyorum.Diğer çocukların 1 dk veya en fazla 3 dk sürdü.Bizim ödev 2 ders sürdü.Ancak bitirdik çok iyi hazırlandık.Hepsi çok şaşırdı:)
Dolu dolu bir etkinlik hazırladık.Oğlumun öz güven bugün tavanda:)
Çocuklar diyorki onun annesi sınıf annesi her şeyden anlıyor.Çok becerikli o sebeple bu kadar güzel oldu.Sanki bunun okulu var eğitim aldıkYaratıcı olmak,çocuğuma sorumluluğu öğretmek ve yapacağı işi en iyi yapmayı öğretmek istedim.Ama neslimiz ne yazık ki geçiştirmeyi seviyor.İşin özü çıta bayağı yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…