En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
gecmis olsun cnm simdi nasil baban biandami kriz gecirdi rahatsizligi varmiydi.
Sağol canım kriz olduğunu anlamadık ağrısı oldu varsa da bize söylememişti birleyi de yoktu ben yalvara yalvara götürdüm saatlerce devlette yok tahlil sonucu bilmem ne bekledik sonra baktım olcak gibi değil özele gittik zaten tahlilden sonra acil yatış oldu

ayni bizi anlattin suan babamda bize solemiyo sakliyo kotülesene kadar annemede tembihliyo kizlara soleme diye biz yalvar yakar götüryoz gecen senede birden ayagi kolu tutmaz oldu 3 4 gün yalvar yakar götürdük pıltı atmis felc gecirmis hemen yatrdilar 1 hafta yogun bakimda simdi topalliyo eski gucu yok ayaginda kolunda bide simdi yetmezmis gibi tansiyon kalp yavaslama cıkti arti şeker kolestrol ya isyan etmiyorum Allahima ama neden ya bukadar hastalik olmaz yaa..

Pıhtı atmışsa kesinlikle dolaşımsal sıkıntılar var tansiyona çok dikkat ermesi lazım o hastalıkların hepsi bağlantılı canım bir sürü hastalık gibi görme ama siz ona Pazartesi doktora götürün yanında genç biri de gitsin dr la düzgünce konuşun anneler de yaşlınplduğu için ya çekiniyor soramıyor ya da anlamıyorlar

kabul etmiyorki etse ben gidicem yaninda ama yok istemiyor. tansiyon yoktu önce oda yeni cikti bizde yeni ögrendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…