En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Tioridimi takip edeni seviyorum peşini birakmiyom yerini değiştirdi o nereye ben oraya.cocuklarin ucunude aynı Dr da dogurdum.Bu nöroloji de iyiydi.
Bir dişçiden yana yüzüm gülmedi
Ne güzel doğum doktorun hep aynıymış:)
Dişçide bende gülmedim.Daha doğrusu doktorlarda pek yüüzm gülmedi:)Bir tek kızları doğum yaptığım doktorum çok iyiydi:)

Ne güzel doğum doktorun hep aynıymış:)
Dişçide bende gülmedim.Daha doğrusu doktorlarda pek yüüzm gülmedi:)Bir tek kızları doğum yaptığım doktorum çok iyiydi:)
Discilerden nefret ettim gerçekten .Doğum Dr u da oglandan sonra başka hastaneye gitti onu buldum gene fazla uzağa gitmemiş Allah tan .Sonuncudann sonra helallestik dedim artık bir daha gorusmeyiz inşallah

Discilerden nefret ettim gerçekten .Doğum Dr u da oglandan sonra başka hastaneye gitti onu buldum gene fazla uzağa gitmemiş Allah tan .Sonuncudann sonra helallestik dedim artık bir daha gorusmeyiz inşallah
İnşaallah görüşmezsinizBen kızları Elazığ'da doğum yaptım ondan dolayı değişik doktor oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…