Hemen kalp ameliyatı olmuyo canım korkma anjio da müdahale ediyorlar tıkanıklık varsa balon deniyorlar önce olmazsa stant takılıyor benim babamın 2 tane stent i var kaç kere anjionoldu artık sayısını unuttuk hiç korkma çok ağır birşey değil bir gün yatıp çıkıyor
seker tansiyon kolestrol hepsi bir arada stres yapcak sekeri flan cikicak babam cok korkcak biliyorum. akcigerindeki sivi kalpden dolayi birikiyomus herkezinki farkli iste. bikere anjio olur insallah surekli olmaz ya. sizede cok gecmis olsun.
seker tansiyon kolestrol hepsi bir arada stres yapcak sekeri flan cikicak babam cok korkcak biliyorum. akcigerindeki sivi kalpden dolayi birikiyomus herkezinki farkli iste. bikere anjio olur insallah surekli olmaz ya. sizede cok gecmis olsun.
Hemen moralini bozma canım belki gerekmez anjiyo ile hallolur ,gerekse bile kalp ameliyatları da çok başarılı oluyor artık Allah şifa versin inşallah hayırlısı ile atlatır.
Evet doğru kalp yapar akciğerde sıvı boşalttılar mı onu yoksa ilaç mı başladılar su gidince nefesi filan düzelecek senin onu cesaretlendirmen lazım hiç korkmayın birşey olmaz Allah ım izniyle sonunda rahatlayacak ve erken farkedilmiş öyle düşünün
evet sukurki tedavisi var ama yinede insanin elinde degilki üzülmemek babama cok düskünum 2 ablamda öyle gecen sene beyin damari tikandi gecici felc gecirdi simdide bu ciktii
Hemen moralini bozma canım belki gerekmez anjiyo ile hallolur ,gerekse bile kalp ameliyatları da çok başarılı oluyor artık Allah şifa versin inşallah hayırlısı ile atlatır.