En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
seker tansiyon kolestrol hepsi bir arada stres yapcak sekeri flan cikicak babam cok korkcak biliyorum. akcigerindeki sivi kalpden dolayi birikiyomus herkezinki farkli iste. bikere anjio olur insallah surekli olmaz ya. sizede cok gecmis olsun.

seker tansiyon kolestrol hepsi bir arada stres yapcak sekeri flan cikicak babam cok korkcak biliyorum. akcigerindeki sivi kalpden dolayi birikiyomus herkezinki farkli iste. bikere anjio olur insallah surekli olmaz ya. sizede cok gecmis olsun.
Her şeyde bir hayır vardır.Önemli olan teşhis edilmesi canım:)

Her şeyde bir hayır vardır.Önemli olan teşhis edilmesi canım:)

kalp yetmezligi varmis ayin 30unda anjio olcak gerek gorulurse kalp amelyati cnm cok sıkkın..
Hemen moralini bozma canım belki gerekmez anjiyo ile hallolur ,gerekse bile kalp ameliyatları da çok başarılı oluyor artık Allah şifa versin inşallah hayırlısı ile atlatır.

Evet doğru kalp yapar akciğerde sıvı boşalttılar mı onu yoksa ilaç mı başladılar su gidince nefesi filan düzelecek senin onu cesaretlendirmen lazım hiç korkmayın birşey olmaz Allah ım izniyle sonunda rahatlayacak ve erken farkedilmiş öyle düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…