En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Yuh niye ne aramış
Özel meseleler yeni gelini n nesi merak edilir işte ondan daha fazla detaya girmeyeuim ağzımı bozacagim ve ben buna sustum biliyor musun şimdiki aklım olsa yayagarayi basip evime sokmazdim ahhh gençlik ahhh

Özel meseleler yeni gelini n nesi merak edilir işte ondan daha fazla detaya girmeyeuim ağzımı bozacagim ve ben buna sustum biliyor musun şimdiki aklım olsa yayagarayi basip evime sokmazdim ahhh gençlik ahhh
Senden isteseymiş madem meraklı bu kadar evet ben de diyorum eskiden ne safmışım ne genişmişim şimdi daralıveriyorum hemen bir surat bir cinnet

O parmağı döndürüp sen anladın yapmadın mı onu
Eşim biraz ilerde erkek erkeğe muhabbet ediyordu eşime seslenip bak annnen sana bişey diyecekmis dedim eşim de ne oldu demiş bişey yok demiş ona

Eşime anlatinca boşver dedi ben kibarcasiji yazıyorum

Abla uediricem o lafları ona da ortam olmadı kalabalık böyle rezil olacağı kendini övdüğü inananlar olsun istiyorum görsünler gerçek yüzünü
Ben birgün olsun bozmadım,ters laf etmedim.Allah'a sığınırım hesabını burada görmeyeceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…