En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
uyu gitsin öylede ölcez böylede dermisimm korkma cicinellayi düsün uyu
Onu dusunmedigim bir günüm bile yok ahhahahahahahhahha ahhhh cici dedin kalbimden vurdun beni
B Brunello Cicinelli mmmmmm büyümüştür şimdi güzel kalolim brnm
Evet öyle de depremle olmasn ahahhahahahsh

Buay 3 olcak tatlım,valla yine konusuyo yarı doğru yarı yanlış şükür öncekine bakınca ama tam düzgün değil mesela gel demiyo nel diyo,baba işe gitti değilde baba iş dit diyo. düzgün bi konuşsa susmucak zaten pek geveze :). Valla şuan hiç düşünmüyorum biraz ilgi çaba vermem gerekiyor kızıma ,

Onu dusunmedigim bir günüm bile yok ahhahahahahahhahha ahhhh cici dedin kalbimden vurdun beni
B Brunello Cicinelli mmmmmm büyümüştür şimdi güzel kalolim brnm
Evet öyle de depremle olmasn ahahhahahahsh
hahaha
olmaz gulom benim merak etmee korkma sen uyu yavasdan bnimde gözler kapanyo yavascaa

konusur cnm sikma canini sen 4 yasinda fln dusun sora buyur okula gider 2.olunca zor olur

Eee gene iyi benim oğlan eliyle gösteriyordu 3 yasında hala
Bnce boşver o zaman sadece ona zaman ayır bol kitap okuyarak gelişebilir biz öyle astik hala anlaşılmayan kelimeleri var onları biz duzelttiriyoruz tekrarlattiriyoruz TV tablet telefon arada sureli olarak veriyorz

Bende az izletiyorum artık gündüzleri pek TV acmıyorum ilgilenmeye çalışıyorum bakalım yine büyük gelişme gösterdi bu kadar bile yoktu anlaşılmıyodu şükür .Rabbim dermansız dert vermesin ,

Bende az izletiyorum artık gündüzleri pek TV acmıyorum ilgilenmeye çalışıyorum bakalım yine büyük gelişme gösterdi bu kadar bile yoktu anlaşılmıyodu şükür .Rabbim dermansız dert vermesin ,
Dediğim gbi aşıyorlar ama zamanla hem daha küçük seneye okula başlasın bak nasil başının etini yiyecek senin :)

Aynen tatlım oyuzden pek henüz ikinci düşünmüyoruz Rabbim sonra istediğimiz vakit nasip etsin inşallah kızımın durumu daha önemli şuan.
Biz babamzdan 11 ay ayrı kalmıştık o süreçte ikisi de çok içine kapandı çocukların anca aciliyorlar 3 sene geçti üzerinden tırnak yeme alışkanlığı çıktı mesela şimdi yavaş yavaş biraktirmaya çalışıyorum çocukta her olumsuz şey etkiliyor herseysini

Dediğim gbi aşıyorlar ama zamanla hem daha küçük seneye okula başlasın bak nasil başının etini yiyecek senin :)
İnşallah tatlım bazı kelimeleri anlaşılmasada çok konuşuyor aslında bazen sus accık yavrum diyesim geliyor ama yok diyorum konuşssun

Hadiyaa çok hassaslar aslında dikkat etmemiz gerekiyor,iş dolayısı ilemi ayrı kaldınız canım uzunca da bir süreymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…