Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MakarnalarLeziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?
Hayırlı akşamlar
Ramazan sofralarını somuşsunuz.
Geçtiğimiz yıllarda bana sorulmuyordu.Zaten bana sorulmasına daha yeni başladık sanırım daha 1 yıl olmadı.O konu belli değil netleşince bilgi veririm.
Geçen yıl
1 çorba
1 ana yemek
1 tatlı yapılıyordu ve onlardan başka ne isterseniz masaya ekleyip sofranızı ve o 3 tarifi detayları ile paylaşıyordunuz.Bu yıl kesin yine öyle olur yani 3 tarif ve sofra diyelim:)
Hayırlı akşamlar
Geçtiğimiz yıllarda bana sorulmuyordu.Zaten bana sorulmasına daha yeni başladık sanırım daha 1 yıl olmadı.O konu belli değil netleşince bilgi veririm.
Geçen yıl
1 çorba
1 ana yemek
1 tatlı yapılıyordu ve onlardan başka ne isterseniz masaya ekleyip sofranızı ve o 3 tarifi detayları ile paylaşıyordunuz.Bu yıl kesin yine öyle olur yani 3 tarif ve sofra diyelim:)
Hayırlı akşamlar
Geçen yıl
1 çorba
1 ana yemek