Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MakarnalarLeziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?
Değiştirdin kuzum ama bi değişik oldum yaa yorumlarda falan kendi yorumumu arıyom eski nickime gidiyor gözüm bunu unutuyom . Sanada günaydın kuzucummm napan
Değiştirdin kuzum ama bi değişik oldum yaa yorumlarda falan kendi yorumumu arıyom eski nickime gidiyor gözüm bunu unutuyom . Sanada günaydın kuzucummm napan
Güzel olmus begendim canım ❤
Ben direk yazısından anladim hiç bakmadım baska yere :)))
Ne yapayım canım tv izliyorum sen nasılsın ne yapıyorsun canım ❤
Güzel olmus begendim canım ❤
Ben direk yazısından anladim hiç bakmadım baska yere :)))
Ne yapayım canım tv izliyorum sen nasılsın ne yapıyorsun canım ❤
Evet yazısından anlaıdm direk yazdım sensin diye :)))
Ama düşündüm ya değilse rezil olacam diyede yanılmamısım :))
Kolay gelsin canım zor yemek yedirmeye calısmak
Evet yazısından anlaıdm direk yazdım sensin diye :)))
Ama düşündüm ya değilse rezil olacam diyede yanılmamısım :))
Kolay gelsin canım zor yemek yedirmeye calısmak
Canısılar yazmıcaktım yaa hep ondann , sorma bi alıştı abur cubura sebze yemiyo hiç bende ya keke katıyorum ya çorbaya bi şekil idare ediyoz hanfendiyle.sen naptın öğlensonu gitcenmi işe
Canısılar yazmıcaktım yaa hep ondann , sorma bi alıştı abur cubura sebze yemiyo hiç bende ya keke katıyorum ya çorbaya bi şekil idare ediyoz hanfendiyle.sen naptın öğlensonu gitcenmi işe
Tesekkur ederim canim ❤ ❤
Kaptan oldugumdan beri ilk birincilik ikinci üçüncü olmustuk ama bu hafta herkes cok cabaladı inşallah hep böyle devam ederler
Tesekkur ederim canim ❤❤
Kaptan oldugumdan beri ilk birincilik ikinci üçüncü olmustuk ama bu hafta herkes cok cabaladı inşallah hep böyle devam ederler