Ben bir ara kıyafetlerimde minimalistliğe gitmiş bir çoğunu satmış ve hediye etmiştim. Eylül'ün 10unda kuzenimin düğünü var ve benim giyip de insan içine çıkacak doğru düzgün bir tane bile elpisem yoğğkk Çok müşkül durumdayım çokk
Ben bir ara kıyafetlerimde minimalistliğe gitmiş bir çoğunu satmış ve hediye etmiştim. Eylül'ün 10unda kuzenimin düğünü var ve benim giyip de insan içine çıkacak doğru düzgün bir tane bile elpisem yoğğkk Çok müşkül durumdayım çokk
Resmen Ramazan Bayramından beri tek parça kıyafet almamışım. Para nasıl harcanır onu bile unutmuşum. Param var ama sanki alınabilecek hiçbir şey yok gibi hissediyorum. Bdvye bununla ilgili konu açanlara çok gülmüştüm ondan mı oldu ki ya.
Bir dua edin de para harcama alışkanlığıma geri döneyim.
Ooo sen beni hiç takip etmemişsin çalışıyorum şurada kaç gündür ,yatak odası ile çocuk odasını değiştiriyorum,onlar gelecek o yüzden odaları boşaltmaya uğraşıyorum
Ooo sen beni hiç takip etmemişsin çalışıyorum şurada kaç gündür ,yatak odası ile çocuk odasını değiştiriyorum,onlar gelecek o yüzden odaları boşaltmaya uğraşıyorum
Aşko atıyorum atıyorum sanki ürüyorlar durduğu yerde içeri yığdım şimdi vakumlu hurçlara koyup çocuk odasına da eşya gelecek oraya da birşey koyamıyorum ee gardrop içi duruyor daha Gidip bir iki hurç daha alıp gardop içini tıkayım bari ona ne yapayım
Yok şükür olmadım hafif bir grip atlattım gittiğim dr aşı olmamışsın covitsin dedi oturduğu yerden test yapın o zaman dedim yok artık test yapmıyoruz dedi parol yazıp eve gönderdi beni
Kolay gelsin bereketli olsungelsinler de bir önce ahahaja
Bak bunu oğluma almıştık kaç sene önce betty olduğu kadar winnie de çok severim düşürdüler sonra kolu kırıldı ama kıyamıyorum