Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Ay şuan ben de bir daha kıyafet almamaya karar vermiştim tam
Ben bir ara kıyafetlerimde minimalistliğe gitmiş bir çoğunu satmış ve hediye etmiştim. Eylül'ün 10unda kuzenimin düğünü var ve benim giyip de insan içine çıkacak doğru düzgün bir tane bile elpisem yoğğkk Çok müşkül durumdayım çokk

Ben de bundan sonra sadece beyaz tişört ve jean almaya karar verdim
Şu işlerm bitsin ben bulurum sana elbise alışveriş de yeter ki sen bana

Negzel, darısı başıma. Ben de evde durdukça acaba ne alsam da kargo gelse heyecanlansam diye düşünüyorum sjskksks

Ooo sen beni hiç takip etmemişsin çalışıyorum şurada kaç gündür ,yatak odası ile çocuk odasını değiştiriyorum,onlar gelecek o yüzden odaları boşaltmaya uğraşıyorum
Malûm kışlık hazırlıkları çılgınlığı başladı ya,siteye gereken ilgiyi veremiyorum.

Eşyaların fotoğrafını istesem arsızlık mi etmiş olurumbence olmam. Mobilya severim de ehehe

At aşko fazlaları hiç saklamaAllah kolaylık versin canım

Yok şükür olmadım hafif bir grip atlattım gittiğim dr aşı olmamışsın covitsin dedi oturduğu yerden test yapın o zaman dedim yok artık test yapmıyoruz dedi parol yazıp eve gönderdi beni
Eşimin her getirdiği covidi sahiplendim. Nasıl kapı dışarı edeyim
Gerçi birini hastanede kaptım

Malûm kışlık hazırlıkları çılgınlığı başladı ya,siteye gereken ilgiyi veremiyorum.

Eşyaların fotoğrafını istesem arsızlık mi etmiş olurumbence olmam. Mobilya severim de ehehe
Kolay gelsin bereketli olsungelsinler de bir önce ahahaja
Bak bunu oğluma almıştık kaç sene önce betty olduğu kadar winnie de çok severim düşürdüler sonra kolu kırıldı ama kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…