Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Blue_Peri en son ikinci mezeyi yapıyordun naptın çekmeden yedin mi yoksa
Yapamadım ki yesem brooo
Benim ablama aldığım pişmaniyeyi dayanamayıp yolda yemem gibi
Yok artikkk
O bayatlayınca ekliyor. Üzerinden bi kaç gün geçmesi lazım
İlk yaptığım bayatlamış olabilir yapalı epey oldu ahJdjjdhdhhem onun tadı öyle güzel bilmezsiniz siz
Bak gör abla beterin(ben), beteri(kukrim) var

Her şeye rağmen öleceksek; sen beni niye üzesin, ben seni niye üzeyim?
İnsan güzel yaşamalı

Canım sen bana neden kirginsin inan bilmiyorum. Ama ben kendi adıma özür dilerim. Hakkını helal et. çok sevdiğim bir komsumu kaybettim dün, iki gündür hayatı sorguluyorum hem kendi üzüntümü düşünüp hem o insanların acısını düşünüp hayat öyle boş, öyle anlamsız öyle kısaymış. Bende yeni anlıyorum galiba. Ufacık şeyler için kırmaya kırılmaya, ahirete kul hakkı ile gitmeye değmez bu dünya bu arada gecen hasta olduğunda geçmiş olsun yazamadım. İçime dert oldu,geçmiş olsun canım. Bol su içmeyi ihmal etme,sağlıcakla

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin canım ,başınız sağ olsun

Arada ne oldu da böyle oldu inan hatırlamıyorum, olan bir sey de yok aslında, ama hastalık konusu geçtiğinde geçmiş olsun dememen beni çok fazla üzmüştü,hakkım helal olsun,ben de benim için değeri sonsuz birini kaybettim,senin de basın sağ olsun. Sen de hakkını helal et. Bir şey yokmuş gibi devam edelim ,en güzeli geçmiş olsun dileklerin için de sağol hemşom

Bende bilmiyorum kuzum, olmasi gerekiyormuş olmuş hayat kısa dünya boş, belki yarin yokuz rabbim kul hakkıyla gitmeyi bize yaşatmasın inş alacak nefesimiz sayılı, çok sevdiklerimiz hep bir bir gidiyor, rabbim yattıkları yerde dinlendirsin. Kabirlerini cennet mekan eylesin inş tüm ölmuslerimize rahmet eylesin inş ben yazmayı çok istedim hasta olduğunda, elim çok gitti geldi ama bana cevap vermezsen diye çok korktum yazamadım cevap vermezsen çok üzülürüm diye düşündüm bundan sonra sağlıklı mutlu huzurlu günler görelim yaşayalım inş hemsosuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…