Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ganajlı Mozaik Pasta - Dr. Oetker Kakao Sponsorluğunda:KK56: Yanardağ Pasta - Dr. Oetker...
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ganajlı Mozaik Pasta - Dr. Oetker Kakao Sponsorluğunda:KK56: Yanardağ Pasta - Dr. Oetker...
Her şeye rağmen öleceksek; sen beni niye üzesin, ben seni niye üzeyim?
İnsan güzel yaşamalı
Canım sen bana neden kirginsin inan bilmiyorum. Ama ben kendi adıma özür dilerim. Hakkını helal et. çok sevdiğim bir komsumu kaybettim dün, iki gündür hayatı sorguluyorum hem kendi üzüntümü düşünüp hem o insanların acısını düşünüp hayat öyle boş, öyle anlamsız öyle kısaymış. Bende yeni anlıyorum galiba. Ufacık şeyler için kırmaya kırılmaya, ahirete kul hakkı ile gitmeye değmez bu dünya bu arada gecen hasta olduğunda geçmiş olsun yazamadım. İçime dert oldu,geçmiş olsun canım. Bol su içmeyi ihmal etme,sağlıcakla