ogretmenhanim Guru Kayıtlı Üye 12 Mart 2011 1.510 1.326 333 Bursa 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.461 Kaşarlı Mantar Dolması ve Rus Salatası Gavurdağ Salatası ve Fellah Köftesi (Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Üzerinde) Yoğurtlu Patates Topları ve Pastırmalı Humus Uf aç karna girmeseydim keşke, başarılar.
Kaşarlı Mantar Dolması ve Rus Salatası Gavurdağ Salatası ve Fellah Köftesi (Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Üzerinde) Yoğurtlu Patates Topları ve Pastırmalı Humus Uf aç karna girmeseydim keşke, başarılar.
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.456 105.726 798 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.462 Kukrim .!.: Ne de güzel olurdu pericimmay düşünsene şöyle uzun bir masada hepimiz toplanmışız,yiyoruz içiyoruz ,Margaret da bize şarkı söylüyor fasıl falan Genişletmek için tıkla... Ahhh ne iyi olurduuuusesi guzelmiymis gıııaaaaz margi nerdesin Margaret Hale güzel bir repertuar hazırla bize
Kukrim .!.: Ne de güzel olurdu pericimmay düşünsene şöyle uzun bir masada hepimiz toplanmışız,yiyoruz içiyoruz ,Margaret da bize şarkı söylüyor fasıl falan Genişletmek için tıkla... Ahhh ne iyi olurduuuusesi guzelmiymis gıııaaaaz margi nerdesin Margaret Hale güzel bir repertuar hazırla bize
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.463 OooOo yarışma bitmiş, oylama başlamış ben tarifimi yine yetiştirememişim ve dahası da kaos çıkmış VE BEN YOKUM..
OooOo yarışma bitmiş, oylama başlamış ben tarifimi yine yetiştirememişim ve dahası da kaos çıkmış VE BEN YOKUM..
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.562 615.008 1.423 Malatya 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.464 ogretmenhanimmmmm .!.: Kaşarlı Mantar Dolması ve Rus Salatası Gavurdağ Salatası ve Fellah Köftesi (Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Üzerinde) Yoğurtlu Patates Topları ve Pastırmalı Humus Uf aç karna girmeseydim keşke, başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz
ogretmenhanimmmmm .!.: Kaşarlı Mantar Dolması ve Rus Salatası Gavurdağ Salatası ve Fellah Köftesi (Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Üzerinde) Yoğurtlu Patates Topları ve Pastırmalı Humus Uf aç karna girmeseydim keşke, başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 1 Aralık 2021 14.830 53.927 548 35 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.465 JOYz .!.: OooOo yarışma bitmiş, oylama başlamış ben tarifimi yine yetiştirememişim ve dahası da kaos çıkmış VE BEN YOKUM.. Genişletmek için tıkla... Sen gri mi olmak istiyordun
JOYz .!.: OooOo yarışma bitmiş, oylama başlamış ben tarifimi yine yetiştirememişim ve dahası da kaos çıkmış VE BEN YOKUM.. Genişletmek için tıkla... Sen gri mi olmak istiyordun
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.466 Nane limon kabugu .!.: Sen gri mi olmak istiyordun Genişletmek için tıkla... Yok ya ben kaostan beslenen kesimdenim, çekirdek çitleyecektim
Nane limon kabugu .!.: Sen gri mi olmak istiyordun Genişletmek için tıkla... Yok ya ben kaostan beslenen kesimdenim, çekirdek çitleyecektim
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 1 Aralık 2021 14.830 53.927 548 35 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.467 JOYz .!.: Yok ya ben kaostan beslenen kesimdenim, çekirdek çitleyecektim Genişletmek için tıkla... Hı Z Zerre gibi
JOYz .!.: Yok ya ben kaostan beslenen kesimdenim, çekirdek çitleyecektim Genişletmek için tıkla... Hı Z Zerre gibi
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 1 Aralık 2021 14.830 53.927 548 35 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.468 JOYz .!.: Yok ya ben kaostan beslenen kesimdenim, çekirdek çitleyecektim Genişletmek için tıkla... Herşey gece olmuş bitmiş di ben de senin gibi uzaktan baktım
JOYz .!.: Yok ya ben kaostan beslenen kesimdenim, çekirdek çitleyecektim Genişletmek için tıkla... Herşey gece olmuş bitmiş di ben de senin gibi uzaktan baktım
Jane Doe Khaleesi Pro Üye Anneler Kulübü 25 Kasım 2014 2.793 21.255 508 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.469 Yemek oylamasında da kaos görmedik demeyiz Henüz karar veremedim hanımlar, hepsi çok lezzetli görünüyor Bol şans diliyorum hepinize
Yemek oylamasında da kaos görmedik demeyiz Henüz karar veremedim hanımlar, hepsi çok lezzetli görünüyor Bol şans diliyorum hepinize
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.470 Nane limon kabugu .!.: Herşey gece olmuş bitmiş di ben de senin gibi uzaktan baktım Genişletmek için tıkla... Gideyim de şu kaosa sebep olan arkadaş kimmiş onu stalklayayım bari
Nane limon kabugu .!.: Herşey gece olmuş bitmiş di ben de senin gibi uzaktan baktım Genişletmek için tıkla... Gideyim de şu kaosa sebep olan arkadaş kimmiş onu stalklayayım bari
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 1 Aralık 2021 14.830 53.927 548 35 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.471 Jane Doe .!.: Yemek oylamasında da kaos görmedik demeyiz Henüz karar veremedim hanımlar, hepsi çok lezzetli görünüyor Bol şans diliyorum hepinize Genişletmek için tıkla... Her yarışma var her türlü aksiyon
Jane Doe .!.: Yemek oylamasında da kaos görmedik demeyiz Henüz karar veremedim hanımlar, hepsi çok lezzetli görünüyor Bol şans diliyorum hepinize Genişletmek için tıkla... Her yarışma var her türlü aksiyon
Varyemez Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim Pro Üye 6 Ağustos 2010 40.337 72.169 1.123 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.472 Hanımlar ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel soğuk mezeler hepsi de harika olmuş seçmekte zorlandım ama oylarımı verdim hayırlı olsun (Kaşarlı mantar dolması , patlıcanlı etimek salatası ,çiğ köfte)
Hanımlar ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel soğuk mezeler hepsi de harika olmuş seçmekte zorlandım ama oylarımı verdim hayırlı olsun (Kaşarlı mantar dolması , patlıcanlı etimek salatası ,çiğ köfte)
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 29.315 128.143 598 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.473 Kukrim .!.: Ne de güzel olurdu pericimmay düşünsene şöyle uzun bir masada hepimiz toplanmışız,yiyoruz içiyoruz ,Margaret da bize şarkı söylüyor fasıl falan Genişletmek için tıkla... Vurrr kadehi ustaaaaam bu gece de sarhoşuuuuzzzzz
Kukrim .!.: Ne de güzel olurdu pericimmay düşünsene şöyle uzun bir masada hepimiz toplanmışız,yiyoruz içiyoruz ,Margaret da bize şarkı söylüyor fasıl falan Genişletmek için tıkla... Vurrr kadehi ustaaaaam bu gece de sarhoşuuuuzzzzz
Jane Doe Khaleesi Pro Üye Anneler Kulübü 25 Kasım 2014 2.793 21.255 508 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.474 Nane limon kabugu .!.: Her yarışma var her türlü aksiyon Genişletmek için tıkla... İlk kez gördüm ben, fazla yorum yapmayayım. Ben de ilk banımı aldım, yeni açıldı. Bazı üyelerden uzak durulmalı, bunun dersini güzel aldım.
Nane limon kabugu .!.: Her yarışma var her türlü aksiyon Genişletmek için tıkla... İlk kez gördüm ben, fazla yorum yapmayayım. Ben de ilk banımı aldım, yeni açıldı. Bazı üyelerden uzak durulmalı, bunun dersini güzel aldım.
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 29.315 128.143 598 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.475 Blue_Peri .!.: Keşke bir oyumuda kendime verseydim 0 ım ya ilk defaaaa ahahshd ben bu hallere düşecek perimiydim Zalimlar geç kaldım aldınız tüm cağnım güzel tarifleri Ay çok komik yaaaa Genişletmek için tıkla... Benden beteri de varmış çok şükür
Blue_Peri .!.: Keşke bir oyumuda kendime verseydim 0 ım ya ilk defaaaa ahahshd ben bu hallere düşecek perimiydim Zalimlar geç kaldım aldınız tüm cağnım güzel tarifleri Ay çok komik yaaaa Genişletmek için tıkla... Benden beteri de varmış çok şükür
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 29.315 128.143 598 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.476 Jane Doe .!.: İlk kez gördüm ben, fazla yorum yapmayayım. Ben de ilk banımı aldım, yeni açıldı. Bazı üyelerden uzak durulmalı, bunun dersini güzel aldım. Genişletmek için tıkla... Kimden mesela
Jane Doe .!.: İlk kez gördüm ben, fazla yorum yapmayayım. Ben de ilk banımı aldım, yeni açıldı. Bazı üyelerden uzak durulmalı, bunun dersini güzel aldım. Genişletmek için tıkla... Kimden mesela
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 1 Aralık 2021 14.830 53.927 548 35 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.477 Margaret Hale .!.: Kimden mesela Genişletmek için tıkla... Senden dermiş
Jane Doe Khaleesi Pro Üye Anneler Kulübü 25 Kasım 2014 2.793 21.255 508 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.478 Margaret Hale .!.: Kimden mesela Genişletmek için tıkla... Gelip beni burda bulabilir, korkuyorum. Yemekle arası iyi olan birisi.
Margaret Hale .!.: Kimden mesela Genişletmek için tıkla... Gelip beni burda bulabilir, korkuyorum. Yemekle arası iyi olan birisi.
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 1 Aralık 2021 14.830 53.927 548 35 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.479 Margaret Hale .!.: Benden beteri de varmış çok şükür Genişletmek için tıkla... Çok iyisin cacık çok seviliyormuş kk da
Margaret Hale .!.: Benden beteri de varmış çok şükür Genişletmek için tıkla... Çok iyisin cacık çok seviliyormuş kk da
Z Zerre Dum vita est spes est.🎈 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ekim 2020 10.618 34.800 548 25 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.480 Jane Doe .!.: Gelip beni burda bulabilir, korkuyorum. Yemekle arası iyi olan birisi. Genişletmek için tıkla... Baş harfi?
Jane Doe .!.: Gelip beni burda bulabilir, korkuyorum. Yemekle arası iyi olan birisi. Genişletmek için tıkla... Baş harfi?