Belki telafi eder,insan bazen değer verdiklerini de istemese de üzebilir ama gönlü kırık bırakmaz .Senin için o kadar değerli ise umarım hatasını çabuk anlar.
Anlamıyorsa da hiç uykularını kaçırmasın
Arkadaşım doğum yaptı üç ay olacak onunki de hamile iken hiç uyutmuyordu,şimdi de geceleri uyumuyor hiç.Geçenlerde hastaları olsu ben baktım bir hafta aman Allah ım Kucağımdan indirdiğim gibi açıyor gözleri şapşik ya
Bence öyle
Oğlumda hamilelikte uyku problemi yaşamadım düzenliydi. Oda maşallah beni hiç yormadı
İnan yediklerim bile sonrasında aynı oldu. Kızlarda yemek yiyemiyordum. Onlarda beni çok zorladı. Oğlanda sıkıntı yaşamadım. Çocuk ek gıdaya kuru dolmayla geçti bir kaşık mama yemedi
Benim oğlan hamile iken yan yatıyordu karnımda bacağını da bacağının üstüne atıyordu ayağıyla hep aynı yeri oyar gibi tekmeliyordudoktor bir kere ultrason verdi öyle yakaladı .Hala öyle uyur
Bence öyle
Oğlumda hamilelikte uyku problemi yaşamadım düzenliydi. Oda maşallah beni hiç yormadı
İnan yediklerim bile sonrasında aynı oldu. Kızlarda yemek yiyemiyordum. Onlarda beni çok zorladı. Oğlanda sıkıntı yaşamadım. Çocuk ek gıdaya kuru dolmayla geçti bir kaşık mama yemedi
Benim biri bir gece uyurdu biri bir geceBu durumda ben hiç uyumazdım
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım
Benim biri bir gece uyurdu biri bir geceBu durumda ben hiç uyumazdım
Birgün 25-26 saat hiç uyumadım. Eşim sabah işten gelmiş İkiside ağlıyor ben uykusuzluktan bayılmışım
Ya benim halamın da ikizleri var ikisi de erkek. Ben arada yardımcı olmaya giderdim ama Allah ikiz bebeği olana kolaylik versin çok zor. Yani bazen halam boşluğa dalar öylece ağlardı elimden de bir şey gelmezdi.