LG G4 şarj aleti sorunsalı

helena17

KûnFeYekûn..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.965
1.437
198
Bugün eşime takasla lg g4 aldık sıfır kutu..telefon çift simli çıktı eşim sonradan gece farketti ve şarj aleti soketli IMG-20160207-WA0001.webpçıktı..içinizden lg g4 kullanıp şarj aleti boyle çıkan var mı..başka aparat yok..yarin aldigimiz yere goturucem sarj aletini..şaşırdık..

Bu uç diğer ülkelerde kullanılan priz girişlerinden bizim prizlerimiz için ek bir aparat gerekli aldığınız yerle bir görüşün bence

Bu uç diğer ülkelerde kullanılan priz girişlerinden bizim prizlerimiz için ek bir aparat gerekli aldığınız yerle bir görüşün bence
Yarın gidip görüşücem büyük ihtimalle ya başka bir tane verir yada bunu bir aparati falan vardir sanırım..

Yurt disi urunu vermisler. Nerden aldiginizi merak ettim guvenilir bi yerdir insallah

Yurt disi sarj aleti Turkiye ye uygun olani ucuna takip kullaniyorsunuz ben sorun yasamadim. Fakat telefon kacaksa sonradan kapaniyor falan diyorlar onu arastirin

Yurt disi sarj aleti Turkiye ye uygun olani ucuna takip kullaniyorsunuz ben sorun yasamadim. Fakat telefon kacaksa sonradan kapaniyor falan diyorlar onu arastirin
Senelerdir telefon satis isi yapan gsm ci..bizim yasadigimiz yer kucuktur carsisi esnafi..

eşime de G4 aldık. yurdışı olduğunda şarjı böyle oluyor. onun için başka bir aparat var ondan alman lazım. o şekilde kullanıyoruz biz

Back
X