Elektronik Ev Aletleri LG Türkiye Facebook, Cinema Screen 3D Televizyon Kazandırıyor

niipek

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
595
3
296
İstanbul
Bayanlar, günlerdir takip ettiğim LG Türkiye Facebook sayfasında sonunda bu sabah istediğimi gördüm.

Geçtiğimiz günlerde LG’nin 2012 televizyon serisinin tanıtımının yapılacağını ve sürpriz ödüllerin bizleri beklediği duyumunu aldığımızdan bahsetmiştim.

Bu sabah LG Türkiye Facebook sayfasında “1.9.4 nedir?” sekmesinin altında ki “İpucunu Al Hediyeyi KAZAN” yazısını görünce bir yarışmanın başlayacağını anlamak zor olmadı.

Sekmeye girdiğimde ise “1.9.4 Nedir?” sorusuna doğru cevabı veren ilk 2 kişiye Cinema Screen 3D Tv, 194 kişiye ise %25 indirim kuponu hediye verileceğini gördüm.

Yarışmanın bugün içerisinde yakaladığım bir ipucu sayesinde başlayacağını düşünüyorum.

Sizde Cinema Screen 3D Tv kazanmak isterseniz Lg sayfasına uğramanız ve takip etmeniz yeterli olacaktır.

canım ben katıldım ama malesef ki sanırım cevabım yalnış oldu :D

Ya ben de katıldım ama sonuçlar daha açıklanmadı galiba. Gerçi çok şanslı biri olduğum söylenemez ama bakarsın oldu :) Umut fakirin ekmeği hesabı :)

başka bir facebook hesabı açsam şansımı denesem olur mu acaba :S

Back
X