Elektrikli Süpürgeler LG VC3020NHT elektrik süpürgesi...

sevilzgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
103
0
96
İstanbul
arkadaşlar bende cleanmax ın temizlik robotu var çok da memnunum fakat evde yaramaz bir velet olduğu için bu süpürgeyle ev temizlemek baya oyalayıcı oluyor.4 ay sonra inşallah 2.bebişimiz de geliyor o yüzden günlük işimi görebileceğim bi süpürge almak istiyorum.LG 3020NHT modelli süpürge toz torbasız haznesi var günlük boşaltabliyorsun.sizce nasıl kullanan varmı ?

arkadaşlar bende cleanmax ın temizlik robotu var çok da memnunum fakat evde yaramaz bir velet olduğu için bu süpürgeyle ev temizlemek baya oyalayıcı oluyor.4 ay sonra inşallah 2.bebişimiz de geliyor o yüzden günlük işimi görebileceğim bi süpürge almak istiyorum.LG 3020NHT modelli süpürge toz torbasız haznesi var günlük boşaltabliyorsun.sizce nasıl kullanan varmı ?

arkadaşımda lg'nin bu toz torbasızlardan biri var ama hangisi bilmiyorum... öğrenirim... çok memnun..
fakat verdiğiniz modeli inceledim... gayet yerinde bir süpürge.. 360w emiş gücü ve küçük taşınabilir olması çok iyi bence...
gördüğüm kadarı ile fiyatıda uygun...

eve küçük olması büyük avantaj elimdeki robot zaten yeterince yer kaplıyor.fiyatı da bir yerde sordum 239 tl.

bende LG VK9820 var kullanmak kolay değil pratik değil tavsiye etmem. eğer ek olarak pratik bişey istersen sana önerim dikey bir süpürge alman. kullanımı çok kolay ve pratik.

bende LG VK9820 var kullanmak kolay değil pratik değil tavsiye etmem. eğer ek olarak pratik bişey istersen sana önerim dikey bir süpürge alman. kullanımı çok kolay ve pratik.

Aynı fikirdeyim.Zaten temizlik robotunuz varmış büyük temizliklerde onu kullanırsınız.Bende blue house'un dikey süpürgesi var 700w ama çok güzel süpürüyor çok da pratik.Ben süpürgeleri hiç sevmem arkadan takip eder her yere girmez çeker durursun filan ama bunu her gün hiç üşenmeden açıyorum çok rahat hiç yormuyor.Fiyatı da uygun.Biz 2 ay önce70 tl'ye almıştık.Tavsiye ederim.:42:

aslında ilk düşündüğüm dikey süpürgelerdi media marketten modellere baktık şarjlı olanları gayet ucuzdu bende zaten küçük şarjlı süpürge var o yüzden böyle bir şey almak istemeedim.isteiğim dikeyin elektrik kablolu olanıydı o da fiyatlıydı.sonra lg nin o model süpürgesini görünce evet bu olabilir deddim hem ufak hem de pratik görünüyordu.sizlerin görüşlerini okuyunca ne alacağımı şaşırdım açıkçası.

Aynı fikirdeyim.Zaten temizlik robotunuz varmış büyük temizliklerde onu kullanırsınız.Bende blue house'un dikey süpürgesi var 700w ama çok güzel süpürüyor çok da pratik.Ben süpürgeleri hiç sevmem arkadan takip eder her yere girmez çeker durursun filan ama bunu her gün hiç üşenmeden açıyorum çok rahat hiç yormuyor.Fiyatı da uygun.Biz 2 ay önce70 tl'ye almıştık.Tavsiye ederim.:42:

aynısı bizde de var ve annem hep onu kullanıyo büyük olanı açmak zor geliyo diye. o kadar rahat yani... büyük olanı ben açıyorum annemin beli ağrıyor yoksa.

canım bizim sözünü ettiğimiz süpürgede elektrikli zaten.Yani normal süpürgeler gibi kablosu var ama motoru üzerinde.Bence aynı şeyden bahsediyoruz:) Ama anladığım kadarıyla sen daha pahalı olanlara bakmışsın.Hiçç o kadar para verme.70- 80 tl bişey blue house çok da iyi.Bu süpürgenin simbo,felix gibi markalarda da benzerleri var ama onlar da aynı benimki kadar iyi midir bilemem.

peki arkadaşlar bu bahsettiğiniz dikey süpürge halıyı nasıl temzliyor?bende 2 tane şaggy diğerleri normal halı var.

bu bahsettiğimiz süpürge yerdeki kırıntıları ve tozları alır kabaca bir temizlik yapar. ana temizliği bununla yapamazsın ana temizlik için güçlü bir süpürge gerekir. haftada bir büyük süpürgeyle temizliğini yaparsın bununla da arada bir ortalığı süpürürsün. torba değiştirme derdi falan yok oldukça kullanışlı bir ürün. hergün büyük süpürge açamadığımız için haftada iki kez bununla süpürmek rahat oluyo.

bu dikey süpürgeler ile arkadaşların dediği gibi verimli bir temizlik olmaz ki yakında sizin bebeğiniz geliyor.. bence sizin seçmiş olduğunuz lg vc3020nht model süpürge gayet ideal...

Epey zaman olmuş ama süpürgeyi aldınız mı, memnun musunuz?

Back
X