çok korkunç insanın çocuğundan bu şekilde mesajlar alıp ölmesi
Olayın şokuyla korkmuş ve beyin yaşananlar yüzünden kendini kapatmış olabilir. Geçici hafıza kaybı yani, eşim trafik kazası geçirmişti seneler önce hala kaza anını tam bilmiyor, hafıza o kısmı silmiş.bazılarıda kaybolmuş galiba, kadın oğlunun resimlerini çoğaltmış asıyordu trt world de izledim, kaybolanlar nasıl kayboluyor anlamadım
İnsan çıldırır bibiAy Allahım ne kötü birşey düşünsenize size en yakınınızdan, geliyorlar ölücem diye msj geliyor
Onlar insan mı sanki içi titresin müdürüm yaİnsan çıldırır bibiçocuk annesine mesaj atmış, ay Allah korusun o annenin yerine koydum da kendimi, Allah böyle bir acı yaşatmasın, ne kadar cani şu insanoğlu, bardaki insanlar kimbilir korkudan nasıl bağırdı, hiç mi vicdanı sızlamadı, içi titremedi feryatlardan
İnsanlardan soyutlanıp kapalı devre yaşamamın sebebidir böyle caniler, insandan soğutuyorlar
Çok kötü . Allah korusun hepimizi cocuklarimizla birlikte .LGBTİ gece kulübü katliamından son Whatsapp mesajı: Anne geliyorlar, öleceğim...
Paylaş Paylaş
Orlando'da düzenlenen saldırıda hayatını kaybettiği sanılan bir kişinin Whatsapp mesajları ortaya çıktı
ABD'nin Florida eyaletinde IŞİD'in üstlendiği ve 50 kişinin hayatını kaybettiği sonrasında, yaşamını yitiren bir kişinin, annesine Whatsapp'tan, "Anne geliyorlar, öleceğim" mesajı yolladığı ortaya çıktı.
ABD'nin Florida eyaletinde lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks (LGBTİ) bireylerin gittiği ve 50 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından ortaya çıkan bir Whatsapp mesajı yaşanan trajediyi gözler önüne serdi.
Kimliği henüz öğrenilemeyen ve öldüğü sanılan bir kişi, Whatsapp'tan annesine ilk olarak, "Seni seviyorum" mesajı gönderdikten sonra, gece kulübüne silahlı saldırı düzenlediğini ve tuvalete kaçtığını yazmış.
Annesinin hâlâ orada olup olmadığını sorması üzerine, öldüğü sanılan kişi son mesajında, "Anne geliyorlar, öleceğim" yazdıktan sonra başka bir mesaj gelmiyor.
http://t24.com.tr/haber/lgbti-gece-...atsapp-mesaji-anne-geliyorlar-olecegim,344946
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?