Florya35 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 970 Emoji Skoru 132 Puanlar 33 Yaş 28 Dün 22:11 Konu Sahibi Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz #21 Florya35 .!.: Bende aynı hocam Genişletmek için tıkla... Florya35 .!.: Bende aynı hocam Genişletmek için tıkla... Bu arada benım kardesım düz anadolu lisesinden çok iyı bır derece ile tıp kazandı. Lgs anne grubu olduğunu bılmıyordum
Florya35 .!.: Bende aynı hocam Genişletmek için tıkla... Florya35 .!.: Bende aynı hocam Genişletmek için tıkla... Bu arada benım kardesım düz anadolu lisesinden çok iyı bır derece ile tıp kazandı. Lgs anne grubu olduğunu bılmıyordum
Florya35 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 970 Emoji Skoru 132 Puanlar 33 Yaş 28 Dün 22:11 Konu Sahibi Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz #22 Florya35 .!.: Bu arada benım kardesım düz anadolu lisesinden çok iyı bır derece ile tıp kazandı. Lgs anne grubu olduğunu bılmıyordum Genişletmek için tıkla... lgs 2027 takıpteyım
Florya35 .!.: Bu arada benım kardesım düz anadolu lisesinden çok iyı bır derece ile tıp kazandı. Lgs anne grubu olduğunu bılmıyordum Genişletmek için tıkla... lgs 2027 takıpteyım