• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LGS 2027

Merhaba , zaman ne çabuk geçti daha dün 5. Sınıftaydık gibi 😏😏😏 artık lgs annesi olduk bizlerde🙈 yerimi alayım takipteyim

Yaz için matematik 7. Sınıf tekrarı ve 8 ilk konuları ve Türkçe/paragraf çalışması yapılmalı sanıyorum.

Yaz için matematik 7. Sınıf tekrarı ve 8 ilk konuları ve Türkçe/paragraf çalışması yapılmalı sanıyorum.
Oooo millet neler neler yapıyor kulağıma geliyor şuan ingilizce 8 i bitiren mi dersiniz matematik 8. Sınıf 5. Konuda olanlar mı dersiniz neler neler duyuyor bu kulaklar herkes çook erken başladı.... evet bizde erken başladık bizim okulun yaz kursu var ona gidiyor şuan ... ama bizimkiler daha ilk konudalar..

Oooo millet neler neler yapıyor kulağıma geliyor şuan ingilizce 8 i bitiren mi dersiniz matematik 8. Sınıf 5. Konuda olanlar mı dersiniz neler neler duyuyor bu kulaklar herkes çook erken başladı.... evet bizde erken başladık bizim okulun yaz kursu var ona gidiyor şuan ... ama bizimkiler daha ilk konudalar..
Peki 7. Sınıf tamam mı rasyonel sayılar vesaire ne bileyim. Hiç eksikleri yok mu yoksa direk 8 e başlamak mı mantıklı olan

Doğmamış çocuğumla lgs konularını okuyan ayrı bir manyağım ben.

Rabbim bütün çocuklarımızı başarılı eylesin istedikleri yerlere yerleşsinler inşallah
Ayy tek benim sanıyordum erkenden bu forumlarda gezen benim oğlum da 5.sinifa geçti geçen seneden beri buralardayım😂

Peki 7. Sınıf tamam mı rasyonel sayılar vesaire ne bileyim. Hiç eksikleri yok mu yoksa direk 8 e başlamak mı mantıklı olan
Bu çocukların çoğunun eksikleri yok direkt 8 e öyle başladılar... zaten 7. Sınıfın her konusu 8le bağlantılı değil bağlantılı olanları bende yıl için de daha çok ağırlık verdim... bağlantılı olmayan her konuyu hocalarına yüzeysel geçirttirdim....

Ayy tek benim sanıyordum erkenden bu forumlarda gezen benim oğlum da 5.sinifa geçti geçen seneden beri buralardayım😂
Bende 6. Sınıfta başlamıştım kim ne yapıyor hangi kaynakları kullanıyor dershane mi özel ders mi daha faydalı olur diye araştırıyordum

Rabbim bütün çocuklarımızı başarılı eylesin istedikleri yerlere yerleşsinler inşallah
Ben de bekar İngilizce öğretmeni olarak konuya bir bakayım dedim. Sırf boşluktan...😂

Allah kolaylık versin tum annelere🤗
Ne cabuk sıra size geldi, anlamış değilim😅
İnşallah kazasız belasız 1 yılı atlatırsınız.
Cok zorlu bir süreçti. Hiç hatırlamak istemiyorum ama 3 sene sonra lgs ye girecek bir çocuğum daha var😭

evet ben de aranızdayım.kızımda 2027 de girecek ve yavaştan başladık ben dürtmesem test çözeceği yok hergün şimdilik 40 soru çözdürüyorum .çevremdeki okulları araştırmaya yeni başlayacağım. sizin araştırmalarınız ne yönde nerden başladınız araştırma yaptığınız siteler falan varsa paylaşımda bulunabilirsiniz

Allah kolaylık versin tum annelere🤗
Ne cabuk sıra size geldi, anlamış değilim😅
İnşallah kazasız belasız 1 yılı atlatırsınız.
Cok zorlu bir süreçti. Hiç hatırlamak istemiyorum ama 3 sene sonra lgs ye girecek bir çocuğum daha var😭
Ben şimdi ni yaşayacağım 4 sene sonra tekrar 😅

evet ben de aranızdayım.kızımda 2027 de girecek ve yavaştan başladık ben dürtmesem test çözeceği yok hergün şimdilik 40 soru çözdürüyorum .çevremdeki okulları araştırmaya yeni başlayacağım. sizin araştırmalarınız ne yönde nerden başladınız araştırma yaptığınız siteler falan varsa paylaşımda bulunabilirsiniz
Ben şimdi 7. Sınıf matematik tekrarı yaptırıyorum konuları tekrar üstünden geçiriyorum ve paragraf soru çözümü yaptırıyorum. Ağustos da 8. Sınıfa adım atabiliriz

Merhaba hanımlar,
Nasıl gidiyor tatil çocuklarınız neler yapıyor biz dyk kursuna devam ediyoruz.

Anam konuya bakayım dedim ki sen. Valla örnek annesin . Doğmamış çocuğun lgs sürecini bile takip ediyorsun 🙈

Ben şimdi 7. Sınıf matematik tekrarı yaptırıyorum konuları tekrar üstünden geçiriyorum ve paragraf soru çözümü yaptırıyorum. Ağustos da 8. Sınıfa adım atabiliriz
2025 lgs tecrübemiz var . Yardım edebilirim , sorabilirsiniz istediğinizi süreç hakkında .

Temel için mi 7. Sınıf konuları ? Sınavda sadece 8 konuları var

Back
X