LGS sinavi oncesi parmagin kırılması

Merhaba. Ben de yarınki sınavda görevliyim. Atele izin verirler merak etmeyin. Kapıdan girerken yanında olun açıklamak için yeter. Geçmiş olsun oğlunuza. Allah zihin açıklığı versin.
Cok tesekkur ederim. Yuregimi rahatlattiniz cok sagolun.

Atel veya alçı kabul etmiyorlar kac kisinin alcisini cikarttirdilar. Oncesinde mutlaka osym ye bildirin yoksa mecbur ateli cikarip gider sadece serce parmagin hasar gormesi şans, yazi yazabilir. Ama sinavdan once mutlaka tesirli bi agri kesici alsin agrisi olursa sinavi olumsuz etkileyebilir. Basarili olur insallah...
Agri kesici vermeyi ben de dusundum. Bildirnek icin biraz gec kaldik cunku kırık olduginda mesai saati bitmisti. Heyet raporunu fakslamak gerekiyormus. Cok sagolun guzel dilekleriniz icin. Tum cocuklara basarilar dilerim.

Bu sınavları düzenleyen meb, ösym nin hiç alakası yok. Ayrıca bu konularda ösym kadar sıkı değil yarın ateli çıkarmadan bina sorumlularıyla görüşmenizi doktor belgelerini göstermenizi tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun, sınavdan önce mutlaka ağrı kesici verin sınavda ağrısı falan tutarsa odaklanamaz. Başarılar dilerim.

Sıkıntı olmaz lgsde ben de bi cok kez görev aldim osymnin sinavlari kadar kati sartlar yok alırlar. Raporunuz olsun gene de. Doktorun düzenledigi herhangi bi belge.

Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin.09:30'da sınav başlayacak. .Yavrularımıza Allah zihin açikligi versin.
Oğlum çok emek verdi.1 sene neredeyse hergün soru çözdü,hazırlandı. .Emeklerinin karşılığını alsınlar inşallah.

Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin.09:30'da sınav başlayacak. .Yavrularımıza Allah zihin açikligi versin.
Oğlum çok emek verdi.1 sene neredeyse hergün soru çözdü,hazırlandı. .Emeklerinin karşılığını alsınlar inşallah.
Sizin nasil gecti? Umarim iyidir.

Sizin nasil gecti? Umarim iyidir.
Canım biz kitapçığımızı sınavdan sonra aldık. Sözel çok iyi ama sayisaldan matematik kötü.
Standart sapmayla yüzdelik dilimleri bekleyeceğiz. 20 haziranda okulların yüzdelik dilimleri belli olacak 24 Haziran da sonuçlar açıklanacak. .
Tüm evlatlarımız için hayırlısı olsun.Sağlıkları yerinde olsun,canları sağolsun diyecek bir şey yok.

Canım oglunun nasıl geçti sınavı?

Canım oglunun nasıl geçti sınavı?
Canım sözeli Full fakat matematikten yanlışı fazla.Artık yüzdelik dilimin açıklanmasını bekleyeceğiz. Fakat kendisi çok üzülüyor .Çok çalışmıştı, küçücük bedeniyle sabah 7 de okula gidip gece 12-1 'e kadar uyumayıp soru çözüyordu :(

Canım sözeli Full fakat matematikten yanlışı fazla.Artık yüzdelik dilimin açıklanmasını bekleyeceğiz. Fakat kendisi çok üzülüyor .Çok çalışmıştı, küçücük bedeniyle sabah 7 de okula gidip gece 12-1 'e kadar uyumayıp soru çözüyordu :(
Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah.

Vardir elbet bunda da bir hayir.
Yani tam bir gun once , boyle bir talihsizlik olduysa bir sebebi olduguna inanirim ben:)

Canım sözeli Full fakat matematikten yanlışı fazla.Artık yüzdelik dilimin açıklanmasını bekleyeceğiz. Fakat kendisi çok üzülüyor .Çok çalışmıştı, küçücük bedeniyle sabah 7 de okula gidip gece 12-1 'e kadar uyumayıp soru çözüyordu :KK43:
Dilerim gonlundeki olur evladinizin. Biz de yuzdelik dilimi bekliyoruz. Bizde de ikilemde kaldiklarini bos biraktigi icin matematikte 6 bosu var. Bu kadar bos beni dusunduruyor. Gecen seneki yuzdelik dilime gore istedigi fen lisesi oluyor. Ancak full yapanlar da olunca birsey diyemiyorum. Ikinci nitelikli okul kesin oluyor ama oglum fen lisesi istiyor. Dilerim gonulletindekini kazanirlar.

sonanda sonanda canım oglunun sonucları nasıl?
Cute ilgin icin tesekkurler. Ogl7m yuzde 10 luk dilimde. Yuzdelik dilimler cok yukselmis. Puan olarak bakildiginda yasadigimiz sehirdeki fen lisesi icin yeterli ancak yuzdelik dilimler onemli. O yuzden bilemiyorum. Yerlestirmeler yapildiginda durumu buradan yazarim.

Cute ilgin icin tesekkurler. Ogl7m yuzde 10 luk dilimde. Yuzdelik dilimler cok yukselmis. Puan olarak bakildiginda yasadigimiz sehirdeki fen lisesi icin yeterli ancak yuzdelik dilimler onemli. O yuzden bilemiyorum. Yerlestirmeler yapildiginda durumu buradan yazarim.
Insallah cok guzel bır yer olur canım .
Hayırlısıyla gonlune gore versın evladının

Hadi bakalim :hamarat: Uzunca zamandir banliydim, ondan once de tatildeydim bu konuyu gormemisim. Juniora basarilar dilerim gonlune gore olur umarim:KK200:

Back
X