• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh Degerlerim yükselmiyor

lenaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
16
1
1
28
IMG_1688.webp

Merhaba, regl döngüm günü güneyken gecen ay iki hafta gecikme yasadim. Doktorum büyük ihtimale gec yumurtamadan kaynakli dedi. Bu ay Lh degerim yüksel olmasi gereken günlerde baya silik cizgiler var. Ve gün gectikce dahada kayboluyor. Erken yumurtlamis olabilir miyim ? Ilk test yaptigim gün bu cizgilerden daha belirgindi. Veya hic yumurtlamamis olabilirmiyim😪 test yapmak bi dert yapmamak ayri dert stres oluyor insan🤦🏻‍♀️

Eki Görüntüle 3686016
Merhaba, regl döngüm günü güneyken gecen ay iki hafta gecikme yasadim. Doktorum büyük ihtimale gec yumurtamadan kaynakli dedi. Bu ay Lh degerim yüksel olmasi gereken günlerde baya silik cizgiler var. Ve gün gectikce dahada kayboluyor. Erken yumurtlamis olabilir miyim ? Ilk test yaptigim gün bu cizgilerden daha belirgindi. Veya hic yumurtlamamis olabilirmiyim😪 test yapmak bi dert yapmamak ayri dert stres oluyor insan🤦🏻‍♀️
Yine geç olabilir. Kaçıncı döngü günündesiniz şu an?

Regl sonrası hemen başlamadınız teste peki? Bu lh denen şey silik çıkıp birden de yükselebiliyor. Ben 19-20’lerde görüyordum son 3 aydır.

Regl sonrası hemen başlamadınız teste peki? Bu lh denen şey silik çıkıp birden de yükselebiliyor. Ben 19-20’lerde görüyordum son 3 aydır.
Regl sonrasi hemen baslamadim bu ay yapip yapmama konusunda da kararsizdim stres olmamak icin sadece yumurtama gününden bi gün önce basladim emin olmak icin

Aynı durumdayım benim de 16.gun ve çok silik üstelik günde iki kere yapıyorum bugün doktora gitmeyi planliyorum

Evet 2 gün geç geldi reglim geçen ay ama 16.gun pik olmuştu en azından bu ay hala pik falan yok dra göründüm bugün 😔
Merhaba, yükseldi mi? Bende silik cizgi bile tamamen gitmis durumda galiba erken yumurtlama oldu veya hic yumurtma olmadi bu ay

Back
X