Lh hayıtla düşermi

rakadaslar bende hayit tabletleri kullandim ama etki etmedi,gecen gun tekrar eczaneden almak istedim,duzensiz gelen reglim icin.ezcaneci bana hayitin sadece menepoz doneminde kullanilabilecedgini solyedi.ben kendi sorunumada civanpercemi cayi ile cozum buldum 6 aydan beri adetlerim tam gunu gunune olmasada geliyor.zamanla duzene girecegini umuyorum.sevgiler..

rakadaslar bende hayit tabletleri kullandim ama etki etmedi,gecen gun tekrar eczaneden almak istedim,duzensiz gelen reglim icin.ezcaneci bana hayitin sadece menepoz doneminde kullanilabilecedgini solyedi.ben kendi sorunumada civanpercemi cayi ile cozum buldum 6 aydan beri adetlerim tam gunu gunune olmasada geliyor.zamanla duzene girecegini umuyorum.sevgiler..

merh. royem .ben de civanperçemi içiyorum.adet olmayınca başladım iki gündür içiyorum sanki bugün gelecek gibi.sen adetinin hangi günü başlayıp kaç gün içiyosun.tam manasıyla fayda görmek için hangi günlerde başlamak lazım.inş topiğe uğrar ve soruma cvp verirsen çok sevinirim...

Son düzenleme:
cnm hayıt kullanıpta lh düşüren arkadaşlar bir dahaki aya birden yükjseldiğini söylüyorlar. yani bir anda yükselebilir. diane ilaçmıdır yoksa bitkimi eğer ilaçsa dr konuş bitki ise lokman hekime danışmanı tavsiye ederim.

cnm diane hormon ilacı hayıt kullanmadım bu ay düşmese kullanacaktım ama düştü 20 den 3.75 e hap kullandım bide o ara 5 kilo verdim sanırım ikisi bi arada düşürdü bu ay geçti artık önümüzdeki ay doktora gidecegim inşallah sorun ortadan kalkmıştır

canım cumartesi sınav var nete pek giremiyorum kıymetlimiz nasıl nasıl gidiyor hamilelik ayşeyi merak ediyorum acaba bu ay bişey varmı? yanılmıyorsam adet tarihi 6 sıydı. bu ayda soğan kürü yaptım bu gün son gün duanı benden eksik etme duam sizlerle :)

benimde kardeşim evleniyor bu hafta sonu o yüzden bende ne ders yapabiliyorum nede net fazla giremiyorum. hamilelik iyi gidiyor şükür beni bunaltacak bir durum yok sabahları ve karnım acıktığı zaman bulantım oluyor. sizlere her zaman dua ediyorum. rabbim benim yüzümü güldürdü en kısa zamanda sizlerinde gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip eder inşallah. sanırım ayşede ev taşıyor çok zor allah yardımcısı olsun ama istediği yer çıkmıştı zevkle yapıyordur işini galiba.:1hug:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
uzun süredir yazamıyorum çünkü evde yani annemlerde internet yok...hamile kalamadım bu ay ama gene çok şükür tam gününde hasta oldum..bu ay hamile kalma gibi bir olasılığım yok çünkü eşimle 1 ay ayrı kalacağız..ümidim eylüle kaldı.. hiç bi kürü kullanmıyorum kızlar annem niye kullanacaksın diye korkuyorum..önümüzdeki ay kendi evimize taşınınca başlıcam..kadriyecim hamilelik nasıl gidiyor iyi bak bebişe...fırsat bulduğumda yazarımkızlar kendinize iyi bakın

canım cumartesi sınav var nete pek giremiyorum kıymetlimiz nasıl nasıl gidiyor hamilelik ayşeyi merak ediyorum acaba bu ay bişey varmı? yanılmıyorsam adet tarihi 6 sıydı. bu ayda soğan kürü yaptım bu gün son gün duanı benden eksik etme duam sizlerle :)

canım nasıl geçti sınav?umarım iyi geçmiştir de istediğin puanı alırsı..öptm kendine ii bak iyi haberlerini bekliyorum

kızlar ben hayıt tohumu içtim adet düzensizliği için 10. günde adet oldum ve ayrıca benm adet dnemim çok sancılı geçerdi ama hafif bi bel ağrısıyla karın ağrısı oldu o kdr bu konuda tavsiye ederim bugn adetimin ikinci günü çok feci baş dnmeleri oluyo bu çayla ilgili olarblir mi?

kızlar ben hayıt tohumu içtim adet düzensizliği için 10. günde adet oldum ve ayrıca benm adet dnemim çok sancılı geçerdi ama hafif bi bel ağrısıyla karın ağrısı oldu o kdr bu konuda tavsiye ederim bugn adetimin ikinci günü çok feci baş dnmeleri oluyo bu çayla ilgili olarblir mi?

evt olabilir bazı kişilere hafif bazılarına şiddetli yan ekisi olabiliyor bu bitkilerin

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
uzun süredir yazamıyorum çünkü evde yani annemlerde internet yok...hamile kalamadım bu ay ama gene çok şükür tam gününde hasta oldum..bu ay hamile kalma gibi bir olasılığım yok çünkü eşimle 1 ay ayrı kalacağız..ümidim eylüle kaldı.. hiç bi kürü kullanmıyorum kızlar annem niye kullanacaksın diye korkuyorum..önümüzdeki ay kendi evimize taşınınca başlıcam..kadriyecim hamilelik nasıl gidiyor iyi bak bebişe...fırsat bulduğumda yazarımkızlar kendinize iyi bakın

cnm hamilelik çok iyi gidiyor çok büyüksıkıntı vermiyor bana sabahları biraz mide bulantım oluyor okadar. bence ara verme bitkilere. bir şekilde başka şeyler bahane ederek kullanabilirsin. sende kendine ii bak .a.e.o

slm kızlar nasılsınız kadriyecim benhayıtı bıraktım bilmem doğrumu yapıyorum ama için bitki oldu ara verdim sanırım haftaya başlrım zaten cyclo kullanıyorum adete 10 gün kalada tekrar soğan kürü yapacağım duanı benden ayşeden ve biz gibilerden eksik etme bebişimiz nasıllar:)

hayıtın kadın hormonlarına çok iyi geldiğni bende duydum çok yerden araştırdım. bende ilaçsız adet olmuyorum. bu yüzdende hayıt tohumu içiyorum 35 gündür. henüz bir fayda beklemek çok zor. ama ben sürede ilaçla adet olduğumda ağrılarımın azaldığını farkettim. tek farkedilr durum buydu. inş. hepimize faydalı olur.
daha uzun süre kullanmayı düşünüyorum inş.

slm kızlar melis ciğim ev taşıdım o yüzden ortalarda değildim. ikili tarama için dr gittim herşeyi normal cuma günü bebeği gördüm çok hareketliydi. bebişimi görünce çok heyecenladım belki oda beni görünce heyecanlandı. cnm kürlerine ara verme ben dr tedavisi gördüm tabiiki dr önemi var ama gebe kalmamda asıl etkili olanın bitkiler ve dualar olduğuna inanıyorum. rabbim size ve sizin gibilerede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin

kızlar ben geldim....
evimi taşıdım internetim yeni bağlandı..
kadriyecim bebeğinin iyi olduğuna sevindim..
meliscim sen nasılsın?
ben kürlere ara vermiştim bu ay 10 gün gecikti o yüzdeen..öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın

Kızlar ben 2 3 ayda bı regli oluyorum. Bu ay hayıt içdim ve 28. Gün regli oldum yarın hastaneye gidecegım lh degerime bakdırmak için

BETA HCG (1.20

ESTRADİOL 36

FSH 5.06

LH 8.86 fsh la lh degerimi daha siyah yazmışlar ve yanına L harfi koymuşlar düşük diye pek anlamadım düşük mü

PROLAKTİN 17.57

TSH 2.537

bundan ölceki ölçümde LH:19.1 çıkmışdı hayıtla beraber düşmüş.. bu ölçümü reglimin 3. günü yaptırdım geçen ayki LH ölçümüm herhangi bi günde yapılmışdı farkediyor mu?

kızlaar bana yardım edin pkos um var ve adetimin üçüncü günü yaptırdığım testlerde lh düzeyim 26 çıktı.28 yaşındayım ve henüz evli bile değilim ben ilerde çocuk sahibi de olmak istiyorum elbette ama doktorum geciktirmeden yap çocuğunu yoksa ilerde çok sıkıntı olur dedi.çok korkuyorum.saatlerdir nedir ne değildir diye araştırıyorum.prolaktinim de çok yüksek çıktı. kistlerim için soğan kürü yapıcam yapanınız vardır mutlaka nasıl faydasını gördünüz mü? birde lh yi düşürmek için bu hayıt tohumundan bahsetmişsiniz? onu nasıl kullanıyorsunuz? faydasını görüyor musunuz? moralim çok bozuk ya doktorlar hep hormon veriyor ben bitkilerle çözmekten yanayım.o hormon hapları sonradan çıkıyor fitil fitil.biliyorum.

Back
X