Adete yakın yükselebilr bende yükselmiştiMerhaba Kızlar 23 kasım yumurtlama günümdü 24 çatladı adetime 5 gün kala yaptığım ovulasyon testi normal olarak silik çizgiydi adetime üç gün kala ovulasyon testi yapıyorum çift çizgi oluyor üç günden beri adet yaklaştıkça lh hormonu yükselir mi böyle bir şey yaşayan var mı ?(attığım fotoğraflar 4,5,6 aralık)
TeşekkürlerAdete yakın yükselebilr bende yükselmişti
Birde gebelik yapın ümit vermek istemem ama gebelik hormonuda yükseltebliyoTeşekkürler
Yarın adet günüm sabahtan yaparım kısmetseGebelik testi yapın belki hamilesinizdir hamilelikte yükselebiliyorlarmış
Yarın adet günüm sabahtan yaparım inşallah geçen ay hamile kaldığımda bilerek lh testi yapmıştım böyle çıktı şüpheliyimBirde gebelik yapın ümit vermek istemem ama gebelik hormonuda yükseltebliyo
Elinde varsa şimdide cıkar yapsanYarın adet günüm sabahtan yaparım inşallah geçen ay hamile kaldığımda bilerek lh testi yapmıştım böyle çıktı şüpheliyim
Yarına niyet ettimElinde varsa şimdide cıkar yapsan
Ben 4 test yaptım hepsi silik cıkmıştı kan verdim sonuç hüsran adet oldum ama benim testler kötüydü bence ben öyle tahmin ediyorumYarına niyet ettimsabah daha yoğun oluyormuş olumlu olursa yazarım siz böyle bir şey yaşadınız mı
Lh mi yaptınızBen 4 test yaptım hepsi silik cıkmıştı kan verdim sonuç hüsran adet oldum ama benim testler kötüydü bence ben öyle tahmin ediyorum
Hayır gebelik testi yaptım lh koyu cıkınca ama benim testler adiydi canımLh mi yaptınız
Evet kaset testse öyle oluyormuş bende de var bi tane yarın yapacağım fakat yine de kafamda soru işaretleri kalırHayır gebelik testi yaptım lh koyu cıkınca ama benim testler adiydi canım
Sen yap buraya at canımEvet kaset testse öyle oluyormuş bende de var bi tane yarın yapacağım fakat yine de kafamda soru işaretleri kalır
En güvenilir test laboquick in testiEvet kaset testse öyle oluyormuş bende de var bi tane yarın yapacağım fakat yine de kafamda soru işaretleri kalır
Tamam olumsuzsa hiç atmamSen yap buraya at canım
Tamam olumsuz olursa atmam anlarsınızSen yap buraya at canım
Olumsuzsada üzülme yeni ay yeni umutTamam olumsuz olursa atmam anlarsınız
İster istemez bir hayal kırıklığı olur tabi fakat daha 4 ay oldu düşüneli kader kısmet biz Kadınlar biraz sabırsızca davranıyoruz Yani ben öyleyimOlumsuzsada üzülme yeni ay yeni umut
İnsan sürekli sorun nerde diye düşünüyo olmayıncaİster istemez bir hayal kırıklığı olur tabi fakat daha 4 ay oldu düşüneli kader kısmet biz Kadınlar biraz sabırsızca davranıyoruz Yani ben öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?