LH testi. Acil bakar mısınız, lütfen

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.421
1.437
63
28
Kızlar merhaba, adetim 31 ocak’ta başladı 4 Aralık bitiş, bunlarda yukarıdan aşağıya 5-6-7 aralık ovülasyon testim. Eğer hesap yaparsam asıl yumurtlama günüm 10 aralık gösteriyor. 4 gün önceden yumurtlamış olmam mümkün mü, ben anlamadım bu işi. demek ki ben hep yanlış hesaplıyor muşum, bu ay ilk defa ovülasyon testiyle birliktelik yaşayacağız. Ben şimdi napayım ? Şimdiden teşekkürler

Adet döngün kaç günde bir oluyor canım

Canım merhaba . Ben bir aralikta adet oldum 7 Aralık'ta bitti ve 9 Aralık'ta yumurtlamam oldu değerlendirdik şuan hamileyim . Normalde döngüm 25-28 gündür . Ve ilk defa bu ay yumurtlamami farkettim normal takvimlere inansaymisim o günü degerlendirmemis olacaktım. Yani evet mümkün yumurtlama olması bu arada ben pcosluyum sanırım ondan erken yumurtlamam oldu.3. gün pik gibi geldi bana mutlaka değerlendir canım test yapmaya da devam et

Ben de dün değerlerindirmiştim çok şükür bugün çift çizgi görünce bir tuhaf oldum, ben bugünü yarını da değerlendiriyim o zaman. Ben de pcos yok ama şaştım kaldım kız

Ben de dün değerlerindirmiştim çok şükür bugün çift çizgi görünce bir tuhaf oldum, ben bugünü yarını da değerlendiriyim o zaman. Ben de pcos yok ama şaştım kaldım kız
Bazen hava değişimi de etkiliyor yumurtlamayı canım veya beslenme şeklimiz. Eğer eşinde bir problem yoksa iki gün daha deneyin mutlaka

Kızlar ilk denemem benim ovü doğru gidiyor değil mi? Hep hafif koyuluklar oluyor biraz streslendim birden, kırmızı göremeyecek miyim diye bu arada ilk iki test te hafif kırmızıydı ama kuruyunca dağılmış bide bu hali almış normalde yaptıklarım hep son testteki gibi az kırmızılık çıkmıştı. Deneyimli kızçeler dönüşlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• 9ACE2968-D1AC-44F7-BD12-FCB5A91DEA40.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…