- 1 Ekim 2024
- 50
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi cerenaylcn
-
Evet canım gebelik olabilirkızlar elimde gebelik testi yok regl 5 gün gecikti. Ovulasyon testi vardı yaptım koyu çıktı. Bazı yerlerde bu şekilde de öğrenen olmuş. Kasık ağrısı harici kaç gündür hiçbir belirti yok. Hep regl olacağım sanıyorum beyaz su gibi akıntı gelmiş oluyor. Normalde regl olmadan 1 hafta 10 gün önce göğüs ağrım olur dokunamam bile. Bu ay göğüslerin çok normal böyle bişey yaşayan var mı bana noluyor.
Yanıtın için çok teşekkür ederim . Her ay göğüslerim çok acır bu ay sessiz sedasız. Ne acıma ne hassaslık. Gebelik erken belirti olarak da herkes göğüs yazmış emin olamadım bir türlü. Test de alamıyorum yarını bekleyeceğimEvet canım gebelik olabilir
Canım belli olmaz o kişiden kişiye değişiyor belirtiler takılmaYanıtın için çok teşekkür ederim . Her ay göğüslerim çok acır bu ay sessiz sedasız. Ne acıma ne hassaslık. Gebelik erken belirti olarak da herkes göğüs yazmış emin olamadım bir türlü. Test de alamıyorum yarını bekleyeceğim
Aylardır deniyoruz bu ay umursamadım. Hatta regl bile takip etmeyecektim ama gecikince ve göğüs ağrısı olmayınca noluyor dedimCanım belli olmaz o kişiden kişiye değişiyor belirtiler takılma
Yaaa gerçekten mi hala hcg testi yapamadım yarın dediysem umut olduBen de daha önce bu şekilde öğrenmiştim ovülasyon testim pik çıkmıştı
Evet bende denk geldim inşallah bu ay yine hayal kırıklığı yaşamamBöyle öğrenen çok örnekler var hayırlısı olsun
Kızlar bana umut oldunuz inşallah vardır 1 yıl olduBen de 3 gün gecikince elimde test olmadığından bu şekilde öğrenmiştim, sonra gebelik testi alınca da teyit etmiştim. Sağlıkla gelsin inşallah
Gebelik silik ovilasyon pik çıkmıştı :) umarım sizinledirYaaa gerçekten mi hala hcg testi yapamadım yarın dediysem umut oldu
İnşallah bu ay umutsuzdum gecikmeyi bile takmamıştım. Göğüslerim acımayana farklı bişeyler olduğunu hissettim. Sürekli ovu takip ediyorum yumurtlama günleri dışında benim lh 2. Çizgi yok gibi olur. Şans bana da gülmüştür inşallahGebelik silik ovilasyon pik çıkmıştı :) umarım sizinledir
Merhaba benim de adet günüm normalde ama testim böyle normal mi Pcos varBöyle öğrenen çok örnekler var hayırlısı olsun
Bu testler normalde gebeligi gostermez arkadaslar bazi testler lh ile hcg artisini birbirine karistirdigi icin pozitif veriyormus. Ama insallah vardir guzel haber
Ay ben ya o zaman yeniden yumurtluyorum regl olmadan mayısı teğet geçtikBu testler normalde gebeligi gostermez arkadaslar bazi testler lh ile hcg artisini birbirine karistirdigi icin pozitif veriyormus. Ama insallah vardir guzel haber alin
Canım bu gebelik mi yoksa lh miKizlr benim testim de boyle cikiyor iki uc gundur ama erken gebelik testim negatif, pazrtesi yani yarin adet
Gunum
Eki Görüntüle 3599782 Eki Görüntüle 3599782
Pkos ile ilgili bilgim yok canım ben o yüzden yorum yapamam. Ben 14 mayıs da yumurtlama görüp regl gecikip hala yumurtlama görünce şüphelendim . Bugün gebelik testi yapıcam inşallahMerhaba benim de adet günüm normalde ama testim böyle normal mi Pcos var
Lh testiCanım bu gebelik mi yoksa lh mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?