- 1 Ekim 2024
- 50
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi cerenaylcn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi negatifse gecikme olmadıysa lh testinin böyle olması normalLh testi
Bu hangi marka bilmiyorum ama hayalet çizgi var gibi. Kaç gün geçmişti reglidenKızlar hayalet çizgi mi bana mı öyle geliyor
5 gün geciktim. days doctor marka ilk kez kullandımBu hangi marka bilmiyorum ama hayalet çizgi var gibi. Kaç gün geçmişti regliden
Benimde reglime 6 gün var. Bende de aynı marka şu şekil çıkardı. Ben ihtimal vermiyorum nedense bu ayda regl olacağım gibi5 gün geciktim. days doctor marka ilk kez kullandım
ben de 10 gündür regl olacak gibiyim ama olmuyorum birde lh testim pik gözteriyor. şaşırdım kaldım vallahi geçen ay hayallarim yıkıldı bu ay da vücudum benimle oynuyorBenimde reglime 6 gün var. Bende de aynı marka şu şekil çıkardı. Ben ihtimal vermiyorum nedense bu ayda regl olacağım gibi![]()
Bence başka markayla tekrar dene. Ben bu markayı eczanede başka marka yoktu diye almak zorunda kaldım. Nette iyi yorumlar yok. Güvenmiyorum. 10.gün gecikmede hala gelmezse regl bence kadın doğuma görün. Kist olmuş olabilir. Herkes diyor ki en takmadığınız zamanda oluyor. Biraz boşvermek lazımben de 10 gündür regl olacak gibiyim ama olmuyorum birde lh testim pik gözteriyor. şaşırdım kaldım vallahi geçen ay hayallarim yıkıldı bu ay da vücudum benimle oynuyor
yarın sabah başka testle yapabilirim. Şuan çalıştığım için eczaneden acil aldım yaptım görmek için. geçen ay testte pozitif kanda negatif görünce tamamen bırakmıştım. Yumurtlama bile takip etmedim. Regl gecikip göğüslerim ağrımayınca acaba dedim. Bayramdan sonra bana zaten kadın doğum yolları gözüktü canım .normale bakarsan göngüm 41. günü. ama ben ilişki denedğimden beri 35 güne uzadığı için 5 gün gecikme olarak sayıyorum .Bence başka markayla tekrar dene. Ben bu markayı eczanede başka marka yoktu diye almak zorunda kaldım. Nette iyi yorumlar yok. Güvenmiyorum. 10.gün gecikmede hala gelmezse regl bence kadın doğuma görün. Kist olmuş olabilir. Herkes diyor ki en takmadığınız zamanda oluyor. Biraz boşvermek lazım
evet yaptım test ama hayalet çizgi gibi güvenemedim o yüzden. 10 gündür kasık ağrısı yaşıyorum artık regl olsam da bitse şu ay diye düşünür oldum. yarın yeni bir test daha yapacağım bakalım hayırlısı hakkımızdatest henüz yoksa ama regl 5 gün geçtiyse ve ovülasyon testin koyu çıktıysa ihtimal kesinlikle var.
her kadında belirti aynı olmaz, bu ay göğüslerin normal olabilir, bu seni yanıltmasın. regl olacakmış gibi hissetmek de gebelik belirtisi olabiliyor bazen.
beyaz akıntı, kasık ağrısı, geç yumurtlama gibi şeyler süreci kaydırmış olabilir. bence netleşmesi için en doğrusu artık bir gebelik testi yapmak.
beklemekten çok daha rahatlatıcı olur. umarım güzel haber alırsın![]()
Rabbim hayırlısını versin bizlere. Kendimizi çok strese sokuyoruz. Canını sıkma inşallah hayırlısıyla vardıryarın sabah başka testle yapabilirim. Şuan çalıştığım için eczaneden acil aldım yaptım görmek için. geçen ay testte pozitif kanda negatif görünce tamamen bırakmıştım. Yumurtlama bile takip etmedim. Regl gecikip göğüslerim ağrımayınca acaba dedim. Bayramdan sonra bana zaten kadın doğum yolları gözüktü canım .normale bakarsan göngüm 41. günü. ama ben ilişki denedğimden beri 35 güne uzadığı için 5 gün gecikme olarak sayıyorum .
inşallah bir gün buraya güzel haberler vermeye de gelirim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahRabbim hayırlısını versin bizlere. Kendimizi çok strese sokuyoruz. Canını sıkma inşallah hayırlısıyla vardır
Evt varKızlar 2. Çizgiyi hayalet mi ben mi görmek istiyorum
SenindeGebelik testi negatifse gecikme olmadıysa lh testinin böyle olması normal
Yarın hastaneye gideceğim lh de belli oluyor deniyo bakalım herşey yarın belli olacak. Sizlere de haber veririmSeninde
Oyle cikmis ama, bugun gelmesi lazmdi gelmedi, kasik agrim var, lh testi tekrar yaptim az daha koyulasmisEki Görüntüle 3600183
Bnim bugun kan testim negatif cikti adetim iki gun gectiktiYarın hastaneye gideceğim lh de belli oluyor deniyo bakalım herşey yarın belli olacak. Sizlere de haber veririm