• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh testi ve gebelik

isimsizz48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Ben yeniyim biraz da bu konularda beklenen son ilişki tarihim 23 Aralık regli tarihim 5 ocaktı pekte gecikme yaşamam belki 1 gün falan 31 aralıkta idrar testi yaptım predictor early negatif sonuç geldi hadi dedim neyse bir dahaki ay artık iyi marka test belli olurdu dedim sonra içim rahat etmedi evde bir tane daha gebelik testi varmış kaset test 2 ocakta yaptım negatif sonra bugün bir baktım reglim 2 gün geçmiş elimde ovülasyon testi vardı onu yapayım bir merak ettim t çizgisi c den koyu gebe olabilir miyim lütfen cevap yazabilir misiniz 🥰🥰🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_CFC07112-A423-4516-9988-248D0FE71E5D.webp
    IMG_CFC07112-A423-4516-9988-248D0FE71E5D.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 287
Ovülasyonda ikisi de koyu olmadıkça anlam ifade etmez. İkisi de koyu olsa evet hamilesinlz diyebilirdik

Ben yeniyim biraz da bu konularda beklenen son ilişki tarihim 23 Aralık regli tarihim 5 ocaktı pekte gecikme yaşamam belki 1 gün falan 31 aralıkta idrar testi yaptım predictor early negatif sonuç geldi hadi dedim neyse bir dahaki ay artık iyi marka test belli olurdu dedim sonra içim rahat etmedi evde bir tane daha gebelik testi varmış kaset test 2 ocakta yaptım negatif sonra bugün bir baktım reglim 2 gün geçmiş elimde ovülasyon testi vardı onu yapayım bir merak ettim t çizgisi c den koyu gebe olabilir miyim lütfen cevap yazabilir misiniz 🥰🥰🥰🥰🥰
Olabilirsin canım tekrar bir test yao istersen eğer gebelik değilse yumurtlama olur yani bence gebesin

Ya aslında c daha silik t nin koyuluğu belli etmez mi … Çok heyecanlandım artık eşimde biraz bekle diyor sürekli erken test yapıp negatif görüp üzüldüğüm için ama 2 gün gecikti yani çıkar demi varsa artık

Ya aslında c daha silik t nin koyuluğu belli etmez mi … Çok heyecanlandım artık eşimde biraz bekle diyor sürekli erken test yapıp negatif görüp üzüldüğüm için ama 2 gün gecikti yani çıkar demi varsa artık
Önemli olan t nin koyu çıkması zaten tabikinsen bilirsin canım beklemek istersen ama bence pozitif

Beklenen son ilişki tarihi ne?

Son ilişki tarihim 23 Aralık beklene. Regli tarihi 5 Ocak heyecandan yanlış yazmışım

Benim de beklenen adet tarihim 5 Ocak'tı ama halen olmadım. Bir tane gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi biraz daha gecikmesini bekliyorum :) İnşallah hamilesinizdir bildiğim kadarıyla testiniz pozitif gibi duruyor.

Kan testinde kesin çıkar çok da sabredemezseniz aile hekimliğinde kan verebilirsiniz :)

Bence hemen yarın sabah gidip kan verin siz testlerle kafanız karışmasın. İdrar testleri erken dönemde düşük hcg duyarlı olsalar bile yanılabiliyorlar. Ovülasyonda bu kadar silik c ve bu kadar belirgin t çizgisi ilk defa görüyorum benim de kafam karıştı 😅 bir pozitiflik var gibi sanki hayırlısı olsun ❤️❤️

Çok teşekkür ederim başlığıma cevap verdiğiniz için inşallah umarım yarın gebelik testi yapmayı düşünüyorum inşallah pozitiftir 🙏🏻

Back
X