Gebeliğe Hazırlık Lh testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

daisyyrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
20
3
1
28
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 3 aydır bebek deniyoruz henüz olmadı bu ay ovulasyon testi aldım ve düzenli şekilde yapıp yumurtlama günümü buldum reglime üç gün var ve ovulasyon testim böyle çıkıyor. Bazı yerler de okuduğum kadarıyla adete yakın koyu olması gebeliğin habercisi olabiliyormuş. sizce olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_2325.webp
    42 KB · Görüntüleme: 117
Silik yine sadece öncekilere göre biraz daha koyulaşma olmuş normal yani bu ama dediğin gibi gebelikte yapanlar yumurtlama günü gibi pik görüyor

Silik yine sadece öncekilere göre biraz daha koyulaşma olmuş normal yani bu ama dediğin gibi gebelikte yapanlar yumurtlama günü gibi pik görüyor
Silik değil ki gayet koyu sadece pik değil
Bazı insanlar 2 kere yumurtlayabiliyor bu bir ihtimal ama bence evde beta hcg testi yapın

E
Eğer 2. yumurtlama değilse olabilir canım benimde adete 6 gün kala koyulaşmaya başlamasıyla öğrendim hamileliğimi

Silik değil ki gayet koyu sadece pik değil
Bazı insanlar 2 kere yumurtlayabiliyor bu bir ihtimal ama bence evde beta hcg testi yapın
Regl günüm gelmeden yapmaya korkuyorum daha önce reglime yakın böyle bir şey olmamıştı o yüzden acaba mı dedim

Normal de yumurtlamadan sonra zaten silikleşiyor fakat benim ki gittikçe koyulaşmaya başladı o yüzden merak ettim

Normal de yumurtlamadan sonra zaten silikleşiyor fakat benim ki gittikçe koyulaşmaya başladı o yüzden merak ettim
Bence erken gebelik testi yapın . İnşallah vardır rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın . Sonucunuzu paylaşın merakımız gitsin

Bence erken gebelik testi yapın . İnşallah vardır rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın . Sonucunuzu paylaşın merakımız gitsin
Gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı, reglime iki gün var gebelik olsaydı silikte olsa ikinci çizgi çıkmaz mıydı ?

Gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı, reglime iki gün var gebelik olsaydı silikte olsa ikinci çizgi çıkmaz mıydı ?
selamlar erken gebelik testi mi yaptiniz acaba? oyle degilse erken gebelik testiyle deneyin isterseniz

eger oyleyse de bence regl gecikmesini bekleyin o halde, bazen idrarda bile 1 haftada cikmayabiliyor umarim bu sebeptendir test artisiniz haberdar edin bizi de

Evet erken gebelik testiyle yaptım ama sabah ilk idrar ile değil bir sonrakiyle yaptım bilmiyorum bunun bir önemi var mı mecbur regl zamanımı bekleyeceğim.

Doktora gittiğimizde de herhangi bir sıkıntı yok dedi acaba çok düşündüğüm için mi olmuyor insan düşünmeden de edemiyor

gebelik testi ilk idrarla yapilsa daha iyi oluyor bu arada evet, birazcik regl gecikmesini bekleyin bakalim gecikicek mi diye, zaten hamileyseniz o regl gelmicektir, ben test konusunda artik oyle dusunuyorum erken yapsam ne degisicek diye uzulmekten baska, bu ay yapmayip regli beklicem siz de bir kac gun bekleyin bakalim, insanlar regl gecikmesinin 1 hafta sonrasi pozitifi goruyor bazen testte

inanin ben de sizin gibiyim cok dusunuyorum dusunme deseler bile ama bakalim, her ay regl olunca yeniden dusup sonra regl bitince tekrar kendimi toplayip umutlaniyorum, insallah bu ay o aydir ama merak etmeyin hepimiz boyleyiz

Evet haklısınız herkes de aynı olmuyor bazıları 7 gün öncesinde bile pozitifi görebiliyorlar mecbur bekleyeceğiz

Her ay bizim için bir umut Allah inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder

insallah guzel dualarimi gonderiyorum size

11 Haziran yumurtam çatladı 5 gün geçti tekrar koyu çıktı 9 gün var adetime bu ay da dikkat ettim ovulasyon testlerine günlere dikkat ettik değerlendirdik o yüzden umutlandim gibi

Eklentiler

• IMG20240615090329.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG20240611100703.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 74
11 Haziran yumurtam çatladı 5 gün geçti tekrar koyu çıktı 9 gün var adetime bu ay da dikkat ettim ovulasyon testlerine günlere dikkat ettik değerlendirdik o yüzden umutlandim gibi
İkinci kez yumurtlayabilme ihtimaliniz var o yüzden pik günlerini değerlendirin 5 günde belli olmaz pikten 12 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…