Gebeliğe Hazırlık Lh testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba. Ben bunu ovulasyon kullandığım iki ay yaşadım. Regle yakın testim koyulaşmaya başlıyor tekrar yumurtluyorum sanıyorum sonra regl oluyorum. Araştırdım biraz regle yakın vücutta lh hormonu artıyormuş

Siz yine de değerlendirin eğer pik günleri ve çatlama günlerini değerlendirdiyseniz güzel 👍inşallah güzel haberler alırsınız 🤲
Değerlendirdim ama Maalesef dün regl oldum, aslında regl günüm bugündü çok az oluyorum normalde bu kadar az olmam. İnşallah bir dahaki aya 🥲🥲

Canım merhaba. Ben bunu ovulasyon kullandığım iki ay yaşadım. Regle yakın testim koyulaşmaya başlıyor tekrar yumurtluyorum sanıyorum sonra regl oluyorum. Araştırdım biraz regle yakın vücutta lh hormonu artıyormuş
Aaa öyle mi ondan kaynaklı demek ki çünkü benim de baya koyulaşmıştı ümitlenmiştim 😪

11 Haziran yumurtam çatladı 5 gün geçti tekrar koyu çıktı 9 gün var adetime bu ay da dikkat ettim ovulasyon testlerine günlere dikkat ettik değerlendirdik o yüzden umutlandim gibi
Bende çok dikkatli davranmıştım bu ay umutlanmıştım da baya ama maalesef 🥲😪

E

Eğer 2. yumurtlama değilse olabilir canım benimde adete 6 gün kala koyulaşmaya başlamasıyla öğrendim hamileliğimi😊
4 gün kaldı koyulaşmaya mı başlamış yine sence

Eklentiler

• C0A27A72-EEFC-47B6-8B92-7A574DAFCF7B.webp
    C0A27A72-EEFC-47B6-8B92-7A574DAFCF7B.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 33
Back
X