Lh testinde pik görüp yumurtlama olmaması olur mu?

Misafirsekeri

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
3.021
1.544
83
Merhaba arkadaşlar pcosluyum adetimin 23. Günü idrarımda akıntı gördüm ve hemen ovulasyon testi yaptım ve pozitif. Lh testinde pozitif görüp yumurtlamanın olmaması durumu olabilir mi? Doktorda 21. Gün progesteron verdim negatifti(0.44)acaba şimdi yumurtlama zamanı mı?

Eklentiler

• IMG_20220623_184215.webp
    IMG_20220623_184215.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 129
Canim yumurtlama her ay oluyor ki adet oluyiruz.
Ama her yumurtlama hamilelik sağlanacak kalitede olmuyor malesef. Ovulasyon testleri o ayki yumurtlamayı kaçırmamanızı sağlıyor. Ama hamile kalacak kalitede mi bilemiyoruz.

Pcoslusanız, benimki gibi Lh pik yapmıyorsa ve hep yüksekse ( benim değerim 24 mesela ) her lh testi yaptığında pozitif görebilirsin. Ama yumurtlama olmaz malesef 🤷‍♀️

Pcoslusanız, benimki gibi Lh pik yapmıyorsa ve hep yüksekse ( benim değerim 24 mesela ) her lh testi yaptığında pozitif görebilirsin. Ama yumurtlama olmaz malesef 🤷‍♀️
Evet lh genelde hep gözüküyor ama ikisi aynı koyulukta olmuyor ama şimdi ikisi aynı koyulukta bu anı her zaman görmüyorum işte :)

Canım sen simdi 23. Gün yumurtlama gördün ya, yumurtlama gördükten sonra 6 veya 7. Gün progesteron baktırman lazım. Çünkü herkes 14-15. Gün yumurtlamıyor

Canim yumurtlama her ay oluyor ki adet oluyiruz.
Ama her yumurtlama hamilelik sağlanacak kalitede olmuyor malesef. Ovulasyon testleri o ayki yumurtlamayı kaçırmamanızı sağlıyor. Ama hamile kalacak kalitede mi bilemiyoruz.
Maalesef bende her ay olmuyor 2 ayı da bulabiliyor bazen o yüzden bu pikleri her zaman görmüyorum kalitesiz yumurta olsa dahi. Yani benim merak ettiğim kesin bir yumurtlama oluyor mu, kalitesiz de olsa?

Canım sen simdi 23. Gün yumurtlama gördün ya, yumurtlama gördükten sonra 6 veya 7. Gün progesteron baktırman lazım. Çünkü herkes 14-15. Gün yumurtlamıyor
Bir kadın doğumcuya gitsem benim yumurtalıklarima bakıp yumurtlama var yok diye bilgi vermez mi ya ? Çünkü 7 gün sonra doktora gidip ben progesteron testi istiyorum desem yapmaz ki.

Back
X