Ne demek bende vakti zamanında buralarda çok araştırmıştım. Biri umutlu birşey yazsın ki bana da umut olsun derdim. Ozamanlar kendime söz verdim bir gün çocuk sahibi olursam, bu platformda yazacağım ben ile aynı durumda olanlara umut olsun. Ben ilk hamile kalmadan önce çok yürüyüş yapıyordum o ara çok zayıflamıştım. Ozamanlar yürüyüşün iyi geleceğini bilmiyordum ama yürümeyi çok seviyordum. Kilo sorunum yoktu ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Aradan 4 yıl geçti 2.yi istedik olmadı. Tahliller yapıldı rahim filmi çekildi , hormonlarıma bakıldı. Eşimin tahlilleri yapıldı. ozamanlar doktor dedi normalden yüksek ama kilo verirsen tedavisiz hamile kalırsın, olmazsa gel aşılama yaparız demişti. Bende o gün eve geldim spora başladım. Porsiyonlarımı azaltım. Akşam sadece su içiyordum. 3 ayda 12 kilo verdim adetlerim biraz daha düzene girmişti. O ay yumurtlamayı yakalamıştım RABBİM ozaman nasip etti. Daha bebeğimi emziriyordum iki defa adet gördüm pko olduğu için hiç korunmadım. Son adetten 4 ay geçti adet olmadım bir türlü test yapmıştım hamileydim şimdi 9 aylık darısı size ve tüm isteyenlere inşallah.