Lh yüksekliği

elfhemsire

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
29
7
6
28
Merhaba arkadaşlar bir sene denememize rağmen bebeğimiz olmayınca doktora gittik . Lh değerim 25 çıktı normal sınırların çok üstünde. Doktor yumurtlama takibi yapacağız dedi bu şekilde çok zor olması dedi. Lh yüksek olup gebe kalabileniniz oldu mu . Gebelik oluşabilmesi için uyguladığınız önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bana fikir ve umut olsun 😌

Benimde adetimin 2. Gunu 13.47 çıktı. 1.5 sene yasmin kullandim acaba bundan olabilir mi. Boyle olup hamile kalan varsa yazarsa sevinirim

Benimde adetimin 2. Gunu 13.47 çıktı. 1.5 sene yasmin kullandim acaba bundan olabilir mi. Boyle olup hamile kalan varsa yazarsa sevinirim
Canım birde ovulasyon testi kullanmani tavsiye ederim. İnstagramda birgebeningunlugunden alabilirsin. Ben cok memnunum

Adetinin 2. Günü değildir o kimyasal gebelik yaşamışınızdır. Yasminden sonra 6 ay gebe kalınmayabilir yani ilaç etkisini devam ettirebilir deniyor ama hemen bırakıp gebe kalanlar yada bir gün içmeyi unutup gebe kalanlar da var

Adetinin 2. Günü değildir o kimyasal gebelik yaşamışınızdır. Yasminden sonra 6 ay gebe kalınmayabilir yani ilaç etkisini devam ettirebilir deniyor ama hemen bırakıp gebe kalanlar yada bir gün içmeyi unutup gebe kalanlar da var
Adetim ikk defa 20 gun gecti, sokturucu ile adet oldum. İki defa 1 hafta aralikla kanda gebelik baktirdim negatif cikti. Acaba sokturucuyle adet oldugum icin hormonum oyle cikmis olabilir mi. Birde estradiol degerim 24 çıktı

Back
X