Banada oyle geldi ama malesef elimdeki son testimdi 7 ays yakindr yapiyorum hala gebelik olmadi gecen ayda hsg cekildim bu 2.ayim gebelik sansi yuksek oluyomus diye duydum ins bu ay faydasi olurTest yapmayı bırakmayın silikleşene kadar.
İnşallah olur canımBanada oyle geldi ama malesef elimdeki son testimdi 7 ays yakindr yapiyorum hala gebelik olmadi gecen ayda hsg cekildim bu 2.ayim gebelik sansi yuksek oluyomus diye duydum ins bu ay faydasi olur
Yok hersey temiz cikti allaha sukur sagol canim:)İnşallah olur canımhsg de problem var mıydı?
sen bugünden başlayıp 3 gün değerlendir ayrıca havuç suyu iç bu akşam yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyorkizlar sizce bugun pikmi daha koyu geldi bana
sen bugünden başlayıp 3 gün değerlendir ayrıca havuç suyu iç bu akşam yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyo
Havuç suyunu nasil yapiyorsunuz içine ekstra bisey katıyor musunuz...sen bugünden başlayıp 3 gün değerlendir ayrıca havuç suyu iç bu akşam yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor
canım benim katı meyve sıkacağım olmadığı için rendeliyorum önce 3 yada 4 tane havucu boyutuna göre karar veriyorum buna 1,5 su bardağı su koyup geniş bir kapta üzerine blendırdan geçiyorum sonra süzüp içiyorum yumurtlama yaklaşınca tek bir gün yapıyroum eşimede yapıyorum arada ileri hız için iyiymiş ama sigara kullanıyrosa yapılması önerilmiyor test etki olurmuşHavuç suyunu nasil yapiyorsunuz içine ekstra bisey katıyor musunuz...
daha neler duyarsın buralardaIlk defa duydum ama denerim
Esim kullaniyo ona icirsem olmazmi bitek benmi icmeliyim smdicanım benim katı meyve sıkacağım olmadığı için rendeliyorum önce 3 yada 4 tane havucu boyutuna göre karar veriyorum buna 1,5 su bardağı su koyup geniş bir kapta üzerine blendırdan geçiyorum sonra süzüp içiyorum yumurtlama yaklaşınca tek bir gün yapıyroum eşimede yapıyorum arada ileri hız için iyiymiş ama sigara kullanıyrosa yapılması önerilmiyor test etki olurmuş
canım eşin sigara kullanıyorsa içirme kullanmıyorsa içebilir kadınlardada sadece bu lh ın en yüksek olduğu zamanrda sadece bir gün içilmesi öneriliyorEsim kullaniyo ona icirsem olmazmi bitek benmi icmeliyim smdi
Anladim bugun deniyim ozaman ben ins faydasi olurcanım eşin sigara kullanıyorsa içirme kullanmıyorsa içebilir kadınlardada sadece bu lh ın en yüksek olduğu zamanrda sadece bir gün içilmesi öneriliyor
olsun inşallahAnladim bugun deniyim ozaman ben ins faydasi olur
Merhaba havuç suyu yumurta oluşumunuda sağlarmı acaba bilginiz var mı?sen bugünden başlayıp 3 gün değerlendir ayrıca havuç suyu iç bu akşam yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor
yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor yumurta oluşumuna yardımcı olan çörek otu tarçın bal kürü varMerhaba havuç suyu yumurta oluşumunuda sağlarmı acaba bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?