• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Libidom çok yüksek nasıl düşürebilirim ?

ciceklikiz_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Şaka değil 26 yaşındayim ve libidom aşırı yüksek. Buna bir çare bulamıyorum. Bekarım sürekli yüksek geziyorum. Evlen diyeceksiniz de kafa dengi birini de bulamıyorum. Kendimi dizginlemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Nasıl çare bulabilirim bu duruma ? Ne kadar kendimi yorsamda geçmiyor özellikle regle 10 gün kala ve reglden sonraki 1 hafta baya zorlanıyorum. Aklım sürekli başka yerlerde kendi işimde var. Hayalde kurmuyorum ama sürekli yüksek gerilim hattındayım. Kızlar yardıımm edin buna bir çare bulmam lazım.???

Şaka değil 26 yaşındayim ve libidom aşırı yüksek. Buna bir çare bulamıyorum. Bekarım sürekli yüksek geziyorum. Evlen diyeceksiniz de kafa dengi birini de bulamıyorum. Kendimi dizginlemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Nasıl çare bulabilirim bu duruma ? Ne kadar kendimi yorsamda geçmiyor özellikle regle 10 gün kala ve reglden sonraki 1 hafta baya zorlanıyorum. Aklım sürekli başka yerlerde kendi işimde var. Hayalde kurmuyorum ama sürekli yüksek gerilim hattındayım. Kızlar yardıımm edin buna bir çare bulmam lazım.???
Buradaki insanlar sana nasıl yardım etsin? El ele verip dua mı edelim yani ne bekliyorsun.

La havle 🤭bu işi görecek oyuncak moyuncak vardı sanırım 🤣🤣🤣🤣

normal ve sağlıklısın. erkeklerin üstüne atlamıyorsan, gündelik hayatını aksatmıyorsan, psikolojik bozukluk diyebileceğin kadar cinsel işlev bozukluğu yaşamıyorsan sağlıklısın gayet. dini inancın varsa ibadet etmeye, abdestli dolaşmaya(takıntılı ve yeni bozukluklar yaratacak şekilde değil), dini inancın yoksa meditasyona yönelebilirsin. meditasyon da unpopular bir şekilde limbik güdüleri sağlıklı biçimde kontrol etmekte işe yarar bir yol. bağımlı gibi mastürbasyon yapıyorsan kendine meşguliyet yaratman gerekiyor. temizlik olur, spor olur, el hobisi olur çeşitlendirebilirsin. yok ben sadece daydreaming yapıyorum, erotik hülyalara kapılmadan edemiyorum her dakkam böyle geçiyor diyorsan yine meşguliyet öneriyorum. gününün çeyreğinden fazlası cinsellik odaklı geçiyorsa sağlıksız olabilir ancak.

spearmint çayı testosteron düşürüyor bir deneyin bu günlerde

Daha önce buna benzer bir konuda şap yorumu yapılmıştı. Ama şap bir efsaneden ibaret. "Cinsel isteği azaltan şap" mevzusu doğru değil. Birçok bekâr genç kadın sizin gibi.Bir ara ben de cinsel istekle kafayı bozmuştum, çok mutsuz hissediyordum. Regl öncesi ve regl sırasında da libido iyice artıyor. Düzenli mastürbasyon yapılsa bile bu da bir yere kadar. Mutlu etmiyor, gerçek cinsellik gibi olamaz yani. Ben çözümünü zumba ,spor yaparak ve sevişerek buldum. Bunu bir sorun olarak değil de "gencim sağlıklıyım" şeklinde bakarak düşünmeye çalışın.

Mastürbasyon yapmıyor musunuz? Kendinizi bi şekilde rahatlatabilirsiniz yani bu kadar sorun olarak görecek ne var?

Yani ben de öyleydim o yaşlarda.şu anda da istekliyim ama 30'a kadar bir başka oluyor ya.valla hiçbir şey de yapılmıyor maalesef.

Arkadaşlar yazmış zaten de bu zamana kadar çözüm aramadınız mi hic?

Taktik maktik yok sevişicen 😂 ya da kendi işini kendin görücen
mastta yapmak istemiyorum alışkanlık muhabbeti var çünkü ve dinen bunun caiz olmadığını diyip duruyorlar. Sevişecek eş lazım onuda bulamadım baskılamaya çalışıyorum kendimi ve yoruldum bu durumdan da danışmak istedim

Back
X