Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bir şey olduğunuSevgilimin libidosu çok yüksek her an her şeye hazır ve istekli. Bu iyi bi şey mi ? İilerde bu durum beni rahatsız eder mi ? Kendisi bunun şu bir şey olduğunu söylüyor ama bilemiyorum yorumlarınızı merak ediyorum
Kaç yıldır tanışıyorsunuz? Yaşlar kaç? Sizin libido seviyeniz nasıl? Ona yetersiz geleceğinizi mi düşünüyorsunuz?Sevgilimin libidosu çok yüksek her an her şeye hazır ve istekli. Bu iyi bi şey mi ? İilerde bu durum beni rahatsız eder mi ? Kendisi bunun şu bir şey olduğunu söylüyor ama bilemiyorum yorumlarınızı merak ediyorum
Zararı yok faydası bile varBen bi zararını görmedim şahsen....
2 sene yaş 31Kaç yıldır tanışıyorsunuz? Yaşlar kaç? Sizin libido seviyeniz nasıl? Ona yetersiz geleceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Bir akrep burcu boy friend alalımHaydi kızlar ortamı biraz ısıtalım, alev alsın buralar![]()
Size göre çok yüksek libido nedir? Sizin cinsel istek seviyeniz nasıl ona bir cevap alamadım.2 sene yaş 31
Aycanınkini mi çağıralım diyosun ayıp olmaz mıBir akrep burcu boy friend alalım
Kız yok tövbe. Kendim için akrep burcu bir beyefendi siparişi verdim. Demek yükselen AkrepsinnnAycanınkini mi çağıralım diyosun ayıp olmaz mıBenim de yükselen akrep benimle idare ediver
Heee ben bilirkişi olarak konuya davet edecez sandımKız yok tövbe. Kendim için akrep burcu bir beyefendi siparişi verdim. Demek yükselen Akrepsinnn![]()
![]()
Ben duble akrebimKız yok tövbe. Kendim için akrep burcu bir beyefendi siparişi verdim. Demek yükselen Akrepsinnn![]()
![]()