:asigim....merhaba ba arkadaşlar bende bingazi ye gittim..Eger orda yaşamaya karar verdıysenız evlenmeden önce mutlaka gıdıp gormelısınız ..herkesin bakış açısı farklı ıyı yada kötü yanılma payınız olabılır..sahil kesimi cok uzun ama çay bahçesi goremessınız sahılde :) Trafiği keşmekeş ışık sıstemı ve yol tabelaları cok az....ılkbaharda gıttıgım ıcın cok sıcak dııldı ....bingazinin dışında baqraya dogru deve surulerıyle karşılasıp deve sütü içme ıhtımalınız var(ben içmedim) güzel bır havası var...ezan okunuşu farklıydı yadırgadım ....insanları sıcak...osmanlıdan kalma yerler var ama harap halde ...2009 yılı kaddafi nın 40.yılı olcagından cok caplı projeler başlatılmış ...ulkede tabıkı genel bı degsıım yasanıyor...bıngazı havalımanını cok vasat ötesi ama neysekı yenıden yapılyor...yemek tadları bıze gore cok farklı....cok fazla baharat ve salcalı kullanılıyor....benım damak tadıma uymadı....:) her yerde hurma agacları....cok fazla kadını trafıkte araba kullanırken goremessınız sayılıdır ...ama yıne de var....tesetturlu bayanlar tabıkı daha cogunlukta...cok nadırde olsa açık bayan da görüyorsunuz....türk konsolosluguna gidip daha fazla bılgı de alabılırsınız ...
merhaba libyana ve diğer arkadaşlar
eşim 3 hafta sonra tripoliye gidecek. Bizide götürmek istiyor fakat ev kirasından dolayı kafası karışık. işin aslı bu forumdaki rakamları görünce gözümüz korktu. bir de kendi çapımızdaki araştırmalarımıza göre; libyanın halkı bir yerde yabancılar ise başka bir yerde oturuyorlarmış. yabancıların oturduğu yerde de ev kiraları aylık 1500 ile 2000 dolar arası değişiyormuş. bu bilgiler sizce doğrumudur. sonuçda sizler orada ikamet ediyorsunuz. bize en doğru bilgiyi sizler verirsiniz. normal bir eşyalı evin kirası ne kadar?
şimdiden çok teşekkür ederim. bu vereceğiniz bilgiye çok acil ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?