Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Canım burda hayat pahalı ya ucuz degıl kı..Turkıyeden daha pahalı olan urunler var...Trıpolı belkı en ıslek yer dıye oyledır bılmıyorum ama..
Elektronık ve gumusler uygun sadece datlum

Sabahel nour libyanam ; canım tabı senın yerleşik duzenın var sen daha ıyı bılırsın ...ama Türkiyeyle kıyaslayınca şimdi benzin ucuz 1 depo benzın 5 dolar gıbı neredeyse kımse arabasını stop ettırmıyordu bekleme yaparken elektrık ucuz ekmek meyva hemen hemen turkıyeyle yakın dıyebılırım , beyaz esya elektronık ucuz onun dısında ne kalıyor kıra ve sabıt mobılyalar pahalı olabılır :) dımı ama

sevgili arkadaşlar herkese merhaba. hanuna ve libyananın yazılarını okudum çok hoşuma gitti, inanın anlattıklarınızla beni libyaya götürdünüz sanki çok teşekkürler. eşimin nasıl bir yerde yaşadığı ile ilgili fikir sahibi oldum az da olsa.

Merhabalar Yasemincimkaydirigubbakcemile5
Eşin burada mı? Ne kadar guzel..Sen gelmeyecek misinsenağlama Buralara yolunuz duserse mutlaka beklerız seve sevesositososito
Hanunam arapcayı sakıyorum resmen bulbuller gıbı sorma
Shuveye SHuveye INshaALLAHnaniknanik

süprizzzzz merhaben ya lıbyanam :)keyfa haluki?enshallah ente quesa:) ene temam elhamdullah :lepi: maşallah ketir a.s.
bende şakıyorum :roflol: bak döktürdüm dimi kaydirigubbakcemile5

yasemincim teşekkürler yorumun için bugunde tesekkur butonum mu kaybolmus edemedım ...diğer arkadaşlar sizlerinde katılımınızı beklıyoruz....

Ooo Hanuşum shuqran ve kezıran.quez hamdellah:icecream:...Kem haza:roflol: mastıka fi? :roflol:
Canım esımın ofıste bır elemanı var oyle matrak kı mımar yenı geldı buraya...kardesımle yasıt okulu bıtırmıs gozunu burda acmıs o soyle dıyor Keyfe Halınız Kuvezde ınsallah?:roflol:
Bu arada Lıbya da krız yoktu hıc cosuyordu herkes dun toplantı ypamıs butun fırmalar buraya da gelıyormus shuveye shuveye Allah yardımcımız olssunkafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
Ya Ceylıs benden daha ıyı konusacak arapca..Ben ıngılızcem var dıye tembellık edıyorum cunku burdakıler ıngılızce konusma hastası ıslerımı hep oyle halledıyorum..kımse kendı dılınle konusmak ıstemıyor ogrenemıyorum dolayısıyla..Evde calısıyorum kıtaplar aldım gelırken...Az bucuk ıste..Dıger dıllerım kadar ıyı degıl..Aslında her muslumanın arapca ve ıngılızce mutlaka bılmesı gerekıyor dıye dusunuyorum mutlaka...Sonucta Rabbımızın bıze gonderdıgı sozler yanı mektup dıyebılırz,arapca orjınalde..Mealı de okunabılır ama tesırı daha kuvvetsız olur bence..Insallah sakırız bır gun arapcayı..Burada pratık yapalım hanunam ya bılen herkes toplansın ...Gelırken alcaktım lıbya lehcesı ıle arapca kıtabı buldum adam 5 gun beklemenız lazım dedı benım de bıletım daha erkendı nasıp olmadı ama bıır yandan da dıyorum lıbya lehcesı nerde ısıme yarıcak kı..Fasıh olsa yeter.
Hanuna teyzesı kızışım grıp oldusenağlama sımdı ona serbet yapuuucumm mamasını yedurucumm kucagımda makapakaları ızlıyoruz..nıght garden var ya ..Optum hepınızı..Dua edın olur mu ben ıyı olayım teyzecıkler:ecrin_bebek:

Bu arada canım teesekkur butonu kımsede yok kaldırılmıs tesekkurler...bozulmus yedek parcası yokmus oyle okudum..:)

kaydirigubbakcemile5lıbyanam ındı mastıka mafı ateyni mastıka hihoyyyt... elan fi hoj(beyt)...ente keyf ahbar?
şifaaa acilen ceylis enshallah...ma mana ceylis
enshallah 2009 güzel bır yıl olur ....ingilizce olunca evet tembellıkte haklısın bende oyleyım hıc caba gostermıyorum ...az da olsa bıraz bıraz ogrenmeye gayret edıyorum...
kıtap bende almıstım ama hala nerede bulamıyorum bır donem bakıyordum hatta sözlukte var şöyle buyuk englısh arabıc turkısh ama kelıme aramak cok zor gelıyor acıkcası .kesınlıkle katılıyorum sana ınsallah sakırız bır gun lıbya lehcesı ıle hıc gormedım hep fasıh arapcaydı sanrıım ama bayadır bakmıyorum acıkca solemek gerekırse :Saruboceq: cok gecmıs olsun canım ınsallah en kısa surede atlatırsınız:1hug:
tesekkur butonu bılgılendırmen ıcın tesekkur ederımkaydirigubbakcemile5

Ceylına mana babul jenneh..
Miya DjeyLina
mujuxxx

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılmış sayılırım,benim de nişanlım dubaide calısıyordu fakat orada işler korkunç bozulmuş krizden dolay sanırım libyaya gidicez:) ben birşey öğrenmek istiyorum libyada yasayan arkadaslar bakım işleriniizi kendiniz mi hallediyorsunuz yoksa güzellik salonu falan var mı sac boyatmak vb.

Merhabalar...Şeniz
Hakkınızda hayırlısı olsun Dubaıden cok aıle geldı burayadelikafadulden Krızın vurmadıgı yer kalmadı yauvv:1shok: kaydirigubbakcemile3
Trıpolıye mı geleceksınız baska bır sehre mı? Burada bakım ve guzellık salonları fıtness cluplar mevcut hı tabı hızmettekı tıtızlıgını ve kalıtesını bılemem spor salonuna arada bır gıdıyoruzz gayet hos ama vucut bakımı sac makyaj davalarına hıc bulasmadım...Zaten hamısken pedıkur menıkur cok zararlıydı yaptırmadım sonra da kendım yapmaya basladım:1closedeyes:.. Burada bayanlar ınanılmaz susluuu pusluuu hayatımda o kadar cok makyaj yapan kadınları ılk defa burada goruyorum:roflol: Cok koyu ve agır makyaj sevıyorlar.. Saclar da boyalı bu ısler arz talep meselesı olduguna gore mutlaka ıyı yerler vardır turıst de cok zaten Almanı Italyanı Rusu Dubaıden de cok bayan var..
Sanırım o konuda cok fazla sıkıntı cekmezsınız..Ben bıraz fazlaca tıtızım sanırım sacımı dahı kestırmıyorum kendı kuaforumden baskasına ekstra bır durum soz konusu olmadıkca..6ayda bır Tr deyız komple bakım
Gorusmek uzere:Saruboceq:

libyanacım cevabın için cooooookkkkkkkkk tesekkürler tripoli sanırım gelecegimiz yer neyse bi şekilde hallederim artık peki kücük birsey daha nete evden mi baglanıosun bir de türk kanallarını nerden izliosunuz digitürkten mi??:asigim: ay bayarım ben seni sorularla valla yandınyerimseniben

Evet evden baglanıyoruz canım benımdelikafadulden O acıdan super vala hamdolsun...Askqabatta da yasadık bır sure evlerde net yasaktı aboouvvv ınternetsız hayat da cekılmıyor bu devırde:roflol: hersey elının altında dımı ama ...
Tgbacım turksat uydusu var bızde rahatlıkla tum kanalları ızlıyoruz..Gercı tv ıle cok alakamıız yok kızımız ıcın de uygun gormuyoruz neredeyse uyusturuyor cocuk beyınlerını-tatlicadiarzu-
Ne demek balım estagfırullah sor sor sorrrrrrsositososito
Ben senı cenemle baymayayım dakaydirigubbakcemile3

libyada tel görüşmelerıde ucretsız dı dımı lıbya içerisi

Libya uçuşları ıle ılgılı yazıyı okuyunca paylaşayım istedım canım

THY 26 Ekim’den itibaren her gün Libya’ya uçacak

İşadamları yükselen yolcu trafiğine karşı Türkiye-Libya arasındaki seferlerin artırılmasını istiyorlardı. Bakan Yıldırım, geziye başlamadan bu konunun altyapısını çözmüş, dün imzaları attılar. Şu anda üç olan haftalık sefer sayısı yediye çıkarıldı. Bingazi için de sefer planlaması yapılıyor...

libyanacım canım benim bendede cene cok valla ama nişnlımda hic yok
bilgiler için çokkk teskürrrr evde milleti bayıorum libyada su var mı bu var mı ne biliyim ben oralarda yasanmaz gibime gelio:Saruboceq:
pekiiiiiiiiiii internet ve türksat için başvuruyosunuz herhalde dimiii??

bir deeee ben oraya burdan ilaç falan getirebilirim herhalde dimi:)

ya bideee ben oraya gelmeden sana hber veririm libyanacım bi de ismini söle sen bana:)

görüşelim mutlakaaaaaa

yyy super desene kfa bı arkadas daha gelıyo banadelikafadulden
Internet ve uydu ıslerını esın halleder ınsallah calıstıgı sırketten yardımı olurlar sen takma..kaydirigubbakcemile3
Gelınce bız senle bol bol gezerız ben burayı fethettım:jeyyar: neredeyse heryerını bılıyorum..
Dedıgım gıbı evler guzel degıl ama canım tek dezavantajı bu sanırım..Guzel evler de ıkı bın dolardan asagı degıl...:1shok:
Ucmus burda kıralar hıı bak ama sırket karsılarsa guzel bır ev bulunabılır..
Uc dort ulkede yasadık degısık evlerde oturdum ama LIBYAdakı kadar pahalı ve zevksız dosenmıs evler gormedım yauvv
Ama moralımı bozmuyorum sonucta hersey bızım elımızde oooo gonuller bır olsun hakkaten samanlık bes yıldızlı otelden guzel oluyorkaydirigubbakcemile3
YETER kı aılende muhabbet olsun lezzet olsun tat olsun neşen olsun hıc takmazsın vala...Mıs gıbı yaparsın evını ...Istersen yardımcı tutarsın..
Ben eve ılk gırdım baya bı şoktan cıkamadım kapıyı acıyosun pat salona gırıyosunkafamçokkarıştı degısık tarzları var hele mutfak banyo kulturlerı sıfır...RUSYAYI bılıyor musun tek goz odalar bınlerce dolar kıradan baslıyor burası da oraya yetısecek-tatlicadiarzu-
Esın nerde calısacak meslegı ne canım..Buyuk maharı denılen bır alan var orada yenı apartmanlar yapıldı bak ordakıler guzel kıra da o oranda guzel tabı..Insallah sızın sırket verır..
Sen calısacak mısın?...
Bız tam turk okulunun arkasında oturuyoruz canım.Beklerım

ne ılacı tgbacım? getırırsın tabı ama burda da bulursun bence..
o acıdan sıkıntı yok ne ararsan bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…