lidyana.com

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.758
1.144
698
Ankara
Arkadaşlar bu siteden(lidyana.com'dan) az önce bir ürün sipariş ettim fakat güvenilir bir site midir bunu araştırmadan etmeden sipariş verdim. Daha önce bu siteden alışveriş yapan, bu site hakkında bilgisi olan var mı? Güvenilir midir acaba?

Bn alışveriş yaptım gayet güvenilir merak etmeyin

Ben alışveriş yapıyorum ara sıra bir sorun çıkmadı. Yüksek mebladami aldığınız ürün,tam olarak çekinceniz nedir siteyle alakali

Ben alışveriş yapıyorum ara sıra bir sorun çıkmadı. Yüksek mebladami aldığınız ürün,tam olarak çekinceniz nedir siteyle alakali
Ürünü tam beş gün önce sipariş ettim ama hala kargoya verilmedi. Bir de şikayetvarda hakkında çok şikayet var; özellikle sahte ürünler gönderdiğine dair. Benim aldığım ürün L'Oreal'in bir göz kalemi. Sahtesini yollama ihtimalleri var mı sizce?

Ben saat ve takı almıştım birine hediye gayet kaliteliydi kargo sürecinde sorun yaşamadım. Trendyol gibi satıcının farklı olduğu bir satış politikaları var mı bunu bilemiyorum. Sahteyse iade yaparsınız ambalajı acmayin

Ben eskiden çok kullanırdım, çok kaliteli güzel ürünler vardı (2013-15’li yılları). Normalde piyasada bulamadığımız ithal ürünleri orada bulurduk. Şu an nasıldır bilemicem ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…