- Konu Sahibi fataldanger
-
Bn alışveriş yaptım gayet güvenilir merak etmeyinArkadaşlar bu siteden(lidyana.com'dan) az önce bir ürün sipariş ettim fakat güvenilir bir site midir bunu araştırmadan etmeden sipariş verdim. Daha önce bu siteden alışveriş yapan, bu site hakkında bilgisi olan var mı? Güvenilir midir acaba?
İnanın içime su serptiniz, sabahtan beri kaygılıydım. Çok teşekkür ederim. Ama eminsiniz değil mi lidyana'dan alışveriş yaptığınıza? isim karışıklığı olmasın?Bn alışveriş yaptım gayet güvenilir merak etmeyin
o zaman durum vahim demektir, çok fazla şikayet var.şikayet var'daki yorumları okursanız bir fikir edinebilirsiniz
Eminin kuzum hatta mail bile hala gelir Ordanİnanın içime su serptiniz, sabahtan beri kaygılıydım. Çok teşekkür ederim. Ama eminsiniz değil mi lidyana'dan alışveriş yaptığınıza? isim karışıklığı olmasın?
Ürünü tam beş gün önce sipariş ettim ama hala kargoya verilmedi. Bir de şikayetvarda hakkında çok şikayet var; özellikle sahte ürünler gönderdiğine dair. Benim aldığım ürün L'Oreal'in bir göz kalemi. Sahtesini yollama ihtimalleri var mı sizce?Ben alışveriş yapıyorum ara sıra bir sorun çıkmadı. Yüksek mebladami aldığınız ürün,tam olarak çekinceniz nedir siteyle alakali
Ben saat ve takı almıştım birine hediye gayet kaliteliydi kargo sürecinde sorun yaşamadım. Trendyol gibi satıcının farklı olduğu bir satış politikaları var mı bunu bilemiyorum. Sahteyse iade yaparsınız ambalajı acmayinÜrünü tam beş gün önce sipariş ettim ama hala kargoya verilmedi. Bir de şikayetvarda hakkında çok şikayet var; özellikle sahte ürünler gönderdiğine dair. Benim aldığım ürün L'Oreal'in bir göz kalemi. Sahtesini yollama ihtimalleri var mı sizce?
peki sahte olup olmadığını nereden anlayabilirim?Ben saat ve takı almıştım birine hediye gayet kaliteliydi kargo sürecinde sorun yaşamadım. Trendyol gibi satıcının farklı olduğu bir satış politikaları var mı bunu bilemiyorum. Sahteyse iade yaparsınız ambalajı acmayin
Ben eskiden çok kullanırdım, çok kaliteli güzel ürünler vardı (2013-15’li yılları). Normalde piyasada bulamadığımız ithal ürünleri orada bulurduk. Şu an nasıldır bilemicem ama.Arkadaşlar bu siteden(lidyana.com'dan) az önce bir ürün sipariş ettim fakat güvenilir bir site midir bunu araştırmadan etmeden sipariş verdim. Daha önce bu siteden alışveriş yapan, bu site hakkında bilgisi olan var mı? Güvenilir midir acaba?
Ürünün üzerinde hologram numarası oluyor ya internetten sorgulama yapabilirsinizpeki sahte olup olmadığını nereden anlayabilirim?
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Ben eskiden çok kullanırdım, çok kaliteli güzel ürünler vardı (2013-15’li yılları). Normalde piyasada bulamadığımız ithal ürünleri orada bulurduk. Şu an nasıldır bilemicem ama.
Öyle yapayım çok teşekkür ederim. Ürün bir gelebilseydi...Ürünün üzerinde hologram numarası oluyor ya internetten sorgulama yapabilirsiniz
Rica ederim. Gelmezse müşteri hizmetleriyle iletişime gecinÖyle yapayım çok teşekkür ederim. Ürün bir gelebilseydi...
Tamam öyle yapayım, çok teşekkür ederimRica ederim. Gelmezse müşteri hizmetleriyle iletişime gecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?